“TOKİ projesi destekle hızlandı”

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, kurum olarak İskenderun´da sürdürülen konut projelerinin destek ve iletişiminle hız kazandığını belirtti.

İSKENDERUN 15.03.2018 10:26:20 0
“TOKİ projesi destekle hızlandı”

 

TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´i makamında ziyaret etti. İskenderun´da yürütülen konut projelerinin örnek proje olduğunu kaydeden Karaca, “Bu projenin gerçekleşmesinde İskenderun Belediye Başkanımız bizlere çok destek verdi. Kurumlar arası iletişim sayesinde proje hızla ilerliyor. TOKİ ile ilgili web adresimizden halk bankası şubelerinden bilgiler alınabilir. Ben çalışmalarından Belediye Başkanımız Seyfi Dingil´e başarılar diliyorum. Proje ile ilgili bilgilendirmeler devam edecek. Ben şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum' şeklinde konuştu.

470 dönüme inşa ediliyor

TOKİ konutlarının Gültepe Mahallesi´nin üst kısmında 470 dönümlük alan üzerinde yapıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Dingil de bu proje ile kentte yeni bir yaşam alanının oluştuğunu ifade etti. Başkan Dingil, şunları kaydetti: ”Halkımızın yıllardır beklediği TOKİ projesi Allah´ın izniyle hayata geçiyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri inşaatı hızla yükseliyor. Gültepe Mahallesi´nin üst kısmında yapılmakta olan TOKİ inşaatı yaklaşık 470 dönüm üzerine inşa ediliyor. İskenderun´da yapılmakta olan TOKİ konutlarının sosyal donatıları, ticaret merkezi, okulu ve camisi ile örnek bir proje olacak.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22