Toksoy, ülkücü gençlerle buluştu

Dörtyol Ülkü Yaşar Toksoy, Ülkü Ocağına üye gençlerle biraraya geldi. Dörtyol Atatürk At Çiftliğindeki buluşmaya MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker v yöneticilri ile Ülkü Ocakları Başkanı Oğuzhan Özdemir de katıldı.

GÜNCEL 20.11.2018 11:03:14 0
Toksoy, ülkücü gençlerle buluştu

İskenderun/SES

Yazılı yapılan açıklamaya göre, Dörtyol Atatürk At Çiftliğindeki istişare toplantısında birlik ve beraberlik mesajı veren Toksoy, “Vatan ve millet sevdalıları, kutlu mücadelemizin yiğit yolbaşçılarıyla millet ve devlet meselelerin konuşulduğu gecemizde çay tadında sohbetimiz ümitler tazelenerek teyit edilmiş, ayağa kalkan milliyetçi ruh vatana, bayrağa ve milli ruha sahip çıktığımızı dosta düşmana açıkca göstermiştir' dedi. Toksoy şunları söyledi: “Dörtyol´da, Milliyetçi Hareket Partisi milli duruşun simgesi, şühedaya vefanın adresi, millete bekanın adı ve ahlakıdır. Bu güzell birlikte emeği geçen, katılım sağlayan ve nerede olursa olsun yürekleri bizimle beraber çarpan her gönül ve dava arkadaşıma, bütün vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizim yolumuz; hak yolu, hakikat yoludur. Aynı zamanda Türk-İslam davasını yaymak ve korumaktır.'
Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı Özdemir de “Dörtyol´da şanlı üç hilalimiz sonsuza denk dalganacaktır. Bu birlik ve beraberlik ruhu ile yaklaşan yerel seçimlerinden üstesinden geleceğimize inanıyor ve güveniyorum” diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23