Topal, gençlerle teşekkür ziyareti yaptı

Hatay Milletvekili Serkan Topal, partisi CHP´nin Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Eren Kurt ve Hatay İl Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kutlu ile birlikte, Anayazı, Üçgedik, Alazi, Karaali, Dikmece, Güzelburç ve Maşuklu mahallelerin

15.06.2017 10:40:12 0
Topal, gençlerle teşekkür ziyareti yaptı

 

ti. Mahalle muhtarları ve yöre halkıyla görüş alışverişinde bulunan Topal, ve beraberindekiler muhtarlara referandum sürecindeki katkılarına teşekkür etti.
Ülkenin iyi yönetilmediğini, terörle mücadelede arzu edilen başarıların sağlanamadığını ifade eden milletvekili Topal, 'Ülkeyi yönetenler açısından kaotik bir durum söz konusudur. Bir tarafta partinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı, diğer tarafta partinin parlamento grubunun başkanvekili Başbakan. Krizlerden beslenen bir yönetme kültürü ile bugünlere gelen AKP´nin yeni icatları neler olacak bunu izleyerek göreceğiz' dedi.
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ, Bereketli İmam Hatip Ortaokulu´nda öğretmen olarak görev yapan eşi Derya Bağ´ı Pamukkale Üniversitesi İslami İlimler Enstitüsü´ne sekreter olarak ataması örneğini de veren Milletvekili Topal, şunları söyledi: 'Rektörün kendi yönetme sahasında tek adamlığını ilan edişi, referandum sürecinde anlattığımız tek adamlık olgusunu milletimizin görmesine de sebep olmuştur. Ne yapıyor rektör? Öğretmen eşini alıyor enstitü sekreteri yapıyor. Buna benzer örneklerin önümüzdeki süreçte artacağını görüyorum” diye konuştu.

Zeytinlik alanlara dikkat çekti
Topal, gazetemize ilettiği yazılı açıklamasında, “İnşaat ekonomisi dışında ufku olmayanların, ülkenin zeytinlik sahalarını talan edecek girişimlere zemin hazırladıklarını görüyoruz. Geçmişte defalarca gündeme getirilen ancak zeytin ve zeytinyağı üreticileri ile kamuoyunun yoğun baskısı sonucu geri çektikleri değişiklikleri yasalaştırmak istiyorlar. 17 Mayıs 2017 tarihinde Başbakan Binali yıldırım´ın imzasıyla “Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesi Amacıyla Bazı Kanun ve KHK´larda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı´nı TBMM Başkanlığına sundular. Komisyonda AKP oyları ile geçen bu tasarının Zeytinlik sahaları ve meraları ilgilendiren hükümlerinin yasalaşmaması için genel kurulda mücadele edeceğiz. Tasarının mevcut haliyle yasalaşması durumunda kısa süre sonra ülkemizde zeytincilikten bahsedilemeyeceğini, zeytinlik sahalarda, taş ocaklarının, çeşitli çevre kirleticilerin, kulelerin olduğunu göreceğiz. Samanı dahi ithal eder hale getirilen bir ülkenin meralarını koruyamaması çok acı bir durumdur” dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9629,68%0,85
  • DOLAR

    32,53% 0,26
  • EURO

    34,66% 0,36
  • GRAM ALTIN

    2499,23% 0,53
  • Ç. ALTIN

    4196,44% 1,04