Topladıkları domatesi pazar tezgahında sattılar

Antakya Özel Eğitim ve Uygulama okulunun zihinsel engelli öğrencileri Antakya Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte serada yetiştirilen domatesleri topladı ve pazarda sattı.

EĞITIM 4.01.2023 14:59:00 0
Topladıkları domatesi pazar tezgahında sattılar

İskenderun/SES
Antakya Belediyesi Bilim Merkezi’ndeki sürdürülebilir ekolojik serada yetiştirilen domatesleri hasat ederek, semt pazarındaki engelsiz pazar tezgahında satan özel eğitim öğrencileri, okullarında kurulması planlanan kedi evi için gelir elde etti.
Öğrencilerin kurduğu Engelsiz Pazar Tezgahından alışveriş yapanlar arasında AKP Hatay Milletvekili Sabahat Çelik ve Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da bulundu. Belediye başkanı Yılmaz, alışveriş sırasında öğrencilerin okullarına sera kurulması isteğini üzerine çalışma yapılması için talimat verdi. Antakya Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Cuma Tuna da etkinlikten elde edilen gelirin okulda kurulacak olan kedi evlerinde kullanılacağını söyledi. Tuna, "Okulun özel öğrencileri seradan kendi elleriyle topladıkları domatesleri semt pazarında satarak kedi evleri için gelir elde ettiler. Buradan elde edeceğimiz gelirle kedi evlerinin kurulacağı için çok mutlu oldular. Okulda kurulacak olan kedi evleri için öğrenciler de en az bizim kadar çalışıyor. Bugün de bunun en büyük örneğini gösterdiler. Elde ettiğimiz gelir sayesinde kedi evlerimizi yapabileceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19