Toplu taşımada ´kontrollü dönüşüm´

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Ulaşım Ana Planı çerçevesinde, toplu taşımada dönüşüm işlemleri kontrollü şekilde sağlandığını belirtti.

HATAY 30.01.2018 17:55:54 0
Toplu taşımada ´kontrollü dönüşüm´

HBB´den yapılan yazılı açıklamada, 'Çalışmalar kapsamında 15 ilçenin şoför oda başkanlarıyla istişare toplantıları gerçekleştirerek ulaşımla ilgili bilgi alışverişinde bulunuyor. Bu kapsamda dönüşüm projesi hazırlanmış olan merkez ilçe Antakya´nın ve dönüşüm süreci tamamlanmak üzere olan Harbiye bölgesinin detayları katılımcılarla paylaşılırken, dönüşüm süreci devam eden üniversite- Serinyol bölgesi projesinin teknik çalışmalarıyla ilgili sunum yapıldı' ifadesi belirtildi. Açıklamada şunlar yer aldı: 

'Toplantıda dönüşüm işlemlerinin gerekliliği, toplu taşımada modern araçların ücretlendirmede elektronik kart sisteminin kullanılmasının önemi, güzergahların düzenlenerek ulaşım ağının yaygınlaştırılmasının faydaları konularında fikir birliği sağlandı. Esnaf ve şoför temsilcileri toplu taşımada düzenlemeler yapılmasının zorunlu olduğunu ve bu düzenlemeleri desteklediklerini belirtti.'
Açıklamada, HBB Başkan Lütfü Savaş´ın da, belediyenin yürüttüğü tulaşım çalışmalarının vatandaş odaklı olup, modern ve kaliteli toplu taşıma sistemini kurulurken, bu işten evine ekmek götüren esnafı mağdur etmeyeceklerini, hakkaniyet eşitlik ve dürüstlük ilkeleri ile hizmet vermeye devam edeceklerini belirttiği de kaydedildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57