Tosyalı, 31 Mart seçimde iş dünyasının görevlerini hatırlattı

Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde 31 Mart seçimleri için destek istedi, projelerini paylaştı.

SİYASET 6.02.2019 11:53:51 0
Tosyalı, 31 Mart seçimde iş dünyasının görevlerini hatırlattı

İskenderun/SES

Tosyalı, “El birliği ile bu güzide şehre sahip çıkmamız lazım” dedi. Tosyalı, iş dünyasının bu seçimlerden üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirtti.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi yönetimini ziyaret eden Fatih Tosyalı, İskenderun´a yapılan yatırımlar ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi verdi, destek istedi.
DTO ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener ve yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen toplantıda Tosyalı şunları kaydetti: “İskenderun´a hizmet etme noktasında büyük gayret içerisinde olacağız. Bölgemizin gelişmesi adına her alanda, Sanayici, İş adamlarımız ve Denizcilerimizle ile hareket ederek, yapılması gereken hizmetler için çözümler üretip birçok projeye İnşallah hep birlikte çok güzel işlere imza atacağız' dedi. Denizcilik ve deniz turizminin sorunlarının bilindiğini ifade eden DTO Başkanı Kemal Kutlu ise İskenderun´un yararına çalışmaların yanında olacaklarını vurguladı.

“Yola hizmet için koyulduk”
İTSO´da da Başkan Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Meclis Başkanı Okan Belli ve yönetim kurulu üyelerinin konuğu olan Fatih Tosyalı, İskenderun´un çok önemli bir şehir olduğunu belirterek, iş dünyasının bu seçimlerden üzerine düşen görevi yapması gerektiğini söyledi. Ziyarete ilişkin İTSO´dan yapılan yazılı bilgilendirmeye göre Tosyalı, şunları kaydetti: “İskenderun´da Oda Başkanlarımız, muhtarlarımız, başta olmak üzere sivil toplum kuruluş temsilcilerimiz, iş adamlarımız ve halkımız ile birlikte güzel hizmet etmek için bu işe koyulduk. İskenderun sanayi ve limanı ile önemli potansiyele sahip Türkiye´deki çoğu ilinden daha büyük bir şehirde yaşıyoruz. El birliği ile bu güzide şehre sahip çıkmamız lazım.”

Levent H. Yılmaz´a başkanlık teklifi
İskenderunspor için birlikte hareket edilmesi gerektiğini kaydettiği İTSO ziyaretinde Tosyalı, İTSO yönetim kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz´ı Belediye Başkanı seçilmesi durumunda takımın başına getireceğini söyledi. İskenderun´a değer katacak her türlü projenin yanında olduklarını ifade eden İTSO Başkanı Yılmaz´ın da “Belediye Başkanı seçilmeniz durumunda Şehrimize ve bölgemize önemli hizmetler yapacağınızdan eminiz. Çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum” ifadesine yer verildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23