Tosyalı: Geleceğin sporcuları yetişecek

Başkan Tosyalı, Denizciler ve Mustafa Kemal Mahallesinde yapımı devam eden spor salonlarının çok amaçlı kullanılacağını belirtti.

SPOR 4.11.2021 23:28:48 0
Tosyalı: Geleceğin sporcuları yetişecek

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı bir süre önce ihale edilen ve yapımı sürdürülen kapalı spor salonlarının çok amaçlı olarak hizmet vereceğini belirterek, salonların basketbol sahası, voleybol sahası, soyunma, hakem ve antrenör odaları ile İskenderunlu sporcuları geleceğe hazırlayacağını belirtti.

Denizciler ve Mustafa Kemal Mahallesinde yapımı devam eden kapalı spor salonlarının bölgede önemli bir eksiği gidereceğini belirten Başkan Fatih Tosyalı,'Kaba inşaatları kısa sürede tamamlanan spor salonlarımızda ince işçilik çalışmaları yapılıyor. Gençlerimizin ve sporseverlerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda spor yapma ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan projelerimiz kısa sürede tamamlanacak' şeklinde konuştu.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

25 yıl sonrasının Arsuz'unu planladılar

Milletvekili Özel; “İskenderun Şehir Hastanesi ve TOKİ konutlarına ulaşım rahatlayacak”

Bakan Yumaklı: Soğutma çalışmalarına başlandı

Sivas katliamda yaşamını yitirenler, İskenderun'da anıldı

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’dan Hatay ve Kilis’te tarımsal inceleme

Kabotaj Bayramı kutlandı

CHP'li Servet Mullaoğlu: "Partimize yönelik saldırılar siyasi darbe girişimidir"

AKP'den genişletilmiş il danışma meclisi toplantısı

Renan Koen kültürel miras için seslendirdi

Şehit Pamir'e 'park yasağı'

  • BIST 100

    10208,76%-1,56
  • DOLAR

    41,79% 0,15
  • EURO

    48,73% -0,27
  • GRAM ALTIN

    5724,11% -1,68
  • Ç. ALTIN

    9886,33% 1,99