Tosyalı ‘kontrollü normalleşmeye destek´ istedi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kontrollü normalleşme sürecinin başarıya ulaşmasının kurallara tam uyumla bağlanabileceğini belirtti.

SAĞLIK 4.03.2021 20:14:18 0
Tosyalı ‘kontrollü normalleşmeye destek´ istedi

Kuralların eksiksiz uygulamasına yönelik denetimlerin yoğunlaştırılarak arttırılacağını kaydeden Başkan Tosyalı, Maske, mesafe ve hijyen kurallarına hep birlikte uymanın son derece önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyumun bir yurttaşlık sorumluluğu olduğunu da da kaydeden Tosyalı, yazılı açıklamasında bunları ifade etti: “Bilindiği üzere 3 Mart itibari ile ilimizin de içinde bulunduğu sarı kategorideki il ve ilçelerde Kontrollü normalleşme süreci başlamıştır. Esnafımızın işyerlerini tam kapasiteyle çalıştırabilmesi, çocuklarımızın okuluna, yüz yüze eğitime kavuşması, Sosyal tesislerin, spor tesislerinin açık tutulması hepimizin bu kurallara tam olarak riayet etmesi ve uyum konusunda mutlak disipline bağlıdır. Gelin hep birlikte belirlenen kurallara tam olarak uyalım, vatandaşlık sorumluluğu gereği uymayanları uyaralım, elbirliğiyle mümkün olan en hızlı zamanda mavi kategoriye şehrimizi taşıyalım. Bugünden itibaren kuralların eksiksiz uygulanması konusunda Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve diğer Kamu Kurum ve kuruluşları yoğun denetimlerini sürdürecektir. Tüm hemşerilerime sağlıklı, huzurlu, bereketli günler dilerim.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57