Tosyalı: Tüm İskenderun´un başkanı olacağım

Cumhur İttifakı´nın AKP´den İskenderun Belediye Başkan adayı Fatih Tosyalı, “31 Mart´tan sonra partimin rozetini çıkarıp tüm İskenderun´un başkanı olacağım” dedi.

GÜNCEL 21.03.2019 10:57:19 0
Tosyalı: Tüm İskenderun´un başkanı olacağım

Akın Bodur/İskenderun

Suçıkağı Mahallesi sakinleriyle kahvaltıda buluşan Fatih Tosyalı, 1 Nisan´dan itibaren mahallenin sorunlarını çözeceklerini söyledi. Belen Başkan Adayı İbrahim Gül ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Tosyalı, “İskenderun´daki diğer mahalleler nasıl önemliyse Suçıkağı Mahallesi de aynı öneme sahip. Diğer mahallelere nasıl hizmet yapılıyorsa, Suçıkağı Mahallesi´ne de hizmet gelecek. Çarşı merkezinde yapılan hizmetlerden, mahallemiz de faydalanacak. Bizde bunların hepsini çözecek irade var. Nasip olur da 1 Nisan´da göreve gelirsek, kollarımızı sıvayıp çalışmaya başlayacağız. Şimdi particiliği bir yere bırakalım. İskenderun için bir şeyler yapalım. 31 Mart´tan sonra partimin rozetini çıkarıp tüm İskenderun´un başkanı olacağım. Bunun için sizlerin desteğine talibim” diye konuştu.
HBB Başkan Adayı İbrahim Güler ile birlikte Modern Evler Salı Pazarı´nda esnafın ve alışveriş yapanların talep ve beklentilerini de dinleyen Tosyalı, ardından Ulucami Caddesi esnafıyla buluştu. Başkan Adayları, AKP Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Hüseyin Şanverdi´nin eşlik ettiği ziyaret güzergahında CHP seçim ofisini de ziyaret ederek, partililere başarılar diledi.

Akçay´da miting
Öte yandan Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel, Hacı Bayram Türkoğlu, Sabahat Özgürsoy Çelik, Hüseyin Şanverdi, Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, meclis üyesi adaylarının da katılımıyla Akçay´da miting düzenlendi. Akçay ve Fatih Sultan mahallesinden katılanlara seslenen Fatih Tosyalı, bölgenin sorunlarının ortadan kalkacağını söyledi. Tosyalı, iktidarla birlikte gelecek hizmetlere işaret eden Tosyalı, “Emin olun İskenderun´a bu güne kadar görmediği ve arzuladığı tüm hizmetleri tek tek kazandıracağız. Bunun için iri ve diri olacağız, kızmadan, kırılmadan Cumhur İttifakı teşkilatlarına yakışır bir şekilde seçimden zaferle çıkacağız. Ben şimdiden göstereceğiniz tüm emek ve gayretler için herkese yürekten teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22