Tosyalı´dan bayram ‘mesaisi´

Kurban Bayramı dolayısıyla denetim ve çalışmalara zaman zaman katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mahalle ziyaretlerinde istişarede bulundu, şehit v gazi ailelerini ziyaret etti, şehitlik ziyaretinde ailelerin acılarını pay

İSKENDERUN 2.08.2020 15:24:05 0
Tosyalı´dan bayram ‘mesaisi´

Mahalle mahalle gezerek yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fatih Tosyalı, Kurban Bayramı tatilinde de sahadaydı. Başkan Tosyalı, AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç ile birlikte Denizciler bölgesinde yapılması planlanan sosyal alanların yerlerinde incelemelerde bulundu. Tek amaçlarının bölge halkına hizmet etmek olduğunu belirten Tosyalı, “Bizler vatandaşımızın daha güzel, refah ve mutlu bir ilçede

yaşaması için çalışıyoruz. Mahallelerimizin sıkıntılarını biliyor, yaşanan sorunları ortadan kaldıracak projeler üretiyoruz. Vekilimiz ve muhtarımız ile bir araya gelerek bölgede yapılması planlanan projeleri yerlerinde inceledik. Fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ve Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç ile birlikte Denizciler´de trafik uygulaması yapan polisleri ziyaret edip bayramlarını kutlayan Başkan Fatih Tosyalı, “Mübarek Kurban Bayramında ülkemizin ve ilçemizin huzuru ve güveni için gece gündüz demeden çalışan bütün askerlerimiz ve polislerimizin bayramını kutluyorum” dedi.

Belediye Başkanı Tosyalı, 'Bu duygularla öncelikle bayramı huzurla geçirmemiz için yurdumuzun her köşesinde görev yapan polis ve askerlerimize sağlık, esenlik diliyorum. Evlatlarımızın ayakları taşa değmesin. Vatan savunmasında canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum. Bu vesileyle tüm bir kez daha hemşerilerimin Kurban Bayramı´nı kutluyor; Bayramın bizlere sağlık, mutluluk, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum. Bayram dönüşlerinde her bir vatandaşımızın burnu kanamasın, trafik kurallarına uyalım” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kurban Bayramı dolayısı şehit ve gazi ailelerini de ziyaret etti. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile birlikte şehit ve gazi ailerini ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, kahraman şehitlerimiz için dualar ederek tüm şehitlerimize bir kez daha Allah´tan rahmet diledi. Şehit ve Gazi ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade Başkan Fatih Tosyalı, “Kaymakamımız ve ilçe protokolümüz ile birlikte, kentimizde ikamet eden gazilerimiz ve şehit ailelerimizi ziyaret ediyor, onların mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyoruz. Bu vesile ile tüm şehit ailelerimizin, gazilerimizin ve tüm halkımızın Kurban Bayramını tebrik ediyorum” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Tosyalı bayram mesaisi

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00