Tosyalı´ya ihracat ödülü

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) İhracat Şampiyonları Ödül Töreni´nde En İyi Atılım Yapan Firma Özel Ödülü Tosçelik A.Ş.´ye verildi.

19.06.2017 10:35:02 0
Tosyalı´ya ihracat ödülü

 

TİM´in 24 Olağan Genel kurulu ve İhracat Şampiyonları Ödül Töreni İstanbul´da gerçekleştirildi. Türkiye´nin ihracat şampiyonu ilk 10 firma temsilcisinin ödülendirildiği törende Tosçelik A.Ş. adına En İyi Atılım Yapan Firma ödülünü Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın elinden aldı.

İhracatçılardan 10 maddelik talep
TİM 24. Olağan Genel Kurulu´na katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a her dönem ihracatçıların yanında olduğu için teşekkür eden TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, “Ancak, beklentilerimiz henüz bitmedi. Eğer biterse, yerimizde saydığımız anlamına gelir” dedi. Büyükekşi, beklentilerini 10 madde ile açıkladı. Büyükekşi´nin açıkladığı beklentiler şöyle: “Gümrüklerde mesai saatleri dışında yapılan işlemler için ödenen ek bedellerin kaldırılması. KDV yükü finansman sorununun çözümü. Gümrük Birliği Anlaşması´nın güncellenmesi. AB ile ilişkilerin güçlendirilmesi. Üretim Reform Paketinin biran önce yasalaşması. İhracatçıların faiz oranlarının tek haneli seviyelere çekilmesini arzulaması. Yatırım ortamının iyileştirilmesine yönelik düzenlemelerin hızlı bir şekilde uygulamaya geçmesi. Mesleki eğitim ile kalifiye personel yetiştirilmesine Hükümet tarafından özel bir önem verilmesi. Dünyada yaşanan Sanayi 4.0 Devrimi´nin gerisinde kalmamak için hızlı adımlar atılması. Esnek çalışma sistemi ve kıdem tazminatı ile ilgili düzenlemelerin acilen hayata geçmesi.”


Anahtar Kelimeler: Tosyalı ihracat ödülü

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22