Trafik önlemlerini görüştüler

Belen´in çarşı merkezi gibi de gelişen E-91 karayolu üzerindeki bölgesindeki trafik akışında yaşanan sorunların çözümüne yönelik alınan önlemler belediye, meslek odaları, muhtar ve cadde esnafının katılımıyla gerçekleştirilen to

11.08.2017 10:28:45 0
Trafik önlemlerini görüştüler

 

Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın başkanlığında, Kaymakamlık salonundaki toplantı Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Karma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halit Kanat, Şoförler Odası Başkanı Şevket Ergüven, 8 Merkez Mahalle Muhtarı ile E-91 Karayolu üzerinde ve Kurtuluş Caddesi üzerinde faaliyet gösteren 40 esnafın katılımıyla düzenlendi.

Günde 23 bin araç geçiyor
Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, E-91 Karayolu üzerinde günde ortalama 20-23 bin araç geçişinin olduğunu belirterek, bu yoğunluğun trafik akışının olması gerekenden daha yavaş akmasına neden olduğu gibi sıklıkla gerçekleşen kaza ve arızalar dolayısıyla da trafiğin durma noktasına gelmesine yol açtığını söyledi. Geçiş yapan araç sayısındaki artış yanında hem cadde esnafının hem de alışveriş için duraklama yapanların yanlış ve düzensiz araç parkının da transit akışı etkilediğini ifade eden Kaymakam Aydın, alınan önlemlerin uygulamaya konduğunu kaydetti. Aydın, önlemlerin E-91 karayolu üzerinde halihazırda yaşanan trafik sorunlarının en aza indirgenmesi, araç ve yaya trafiğinde can ve mal emniyeti açısından ve gerek iş yaşamını gerekse de genel hayatı etkileyen yoğun trafiğin daha sağlıklı idare edilmesi amacı ile alınarak uygulamaya konulduğunu açıkladı.

Denetimler arttırılacak
Önlemlerin uygulamasında Belediye, Emniyet, Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şoförler Odası´na düşen sorumluluklar ve idilen işbölümü hakkında da esnafı bilgilendiren Kaymakam Aydın, önlemlerin yanı sıra araç sürücülerine yönelik de denetimlerin arttırılacağını bildirdi. Aydın, ehliyetsiz, kasksız ve plakasız motosikletlere karşı işlem yapılacağını hatırlattı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00