TÜFAD Hatay’da yeniden Yaşar Düzen dönemi

TÜFAD Hatay Şubesi’nin 12. olağan genel kurulunda Yaşar Düzen, yeniden başkanlığa seçildi.

SPOR 10.06.2023 22:42:00 0
TÜFAD Hatay’da yeniden Yaşar Düzen dönemi

Merkezi İskenderun’da bulunan TÜFAD (Türkiye Futbol Antrenörler Derneği) Hatay Şubesi’nin gerçekleştirilen 12. Olağan genel kurulunda güven tazeleyen Başkan Yaşar Düzen, il genelindeki stat sorununa dikkat çekti.

Genel Kurulda üyelere hitap eden TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, pandemi ve deprem felaketiyle karşı karşıya kalan bölgede profesyonel futbolun süratle normalleşmesini sağlamak için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi. Düzen; “Bu konuda yönetimimize ve istişaremize büyük görev düşüyor. Stadyumlar malum konteyner kent ve çadır kent olmuş durumda. Ama bu normalleşmeyle birlikte bunları da aşacağız” dedi.

Derneğin bundan sonraki hedefinin de özellikle futbolda normalleşmeye katkı sağlamak olduğuna işaret eden Başkan Yaşar Düzen; “Çünkü amatör futbol insanları zararlı alışkanlıklarından özellikle gençleri bir nebze de olsa alıp çekiyoruz. Futbolun ve profesyonel futbolun bir önce normalleşmesini istiyoruz. Ayrıca üst liglerde oynayan ilimizde Hatay sporumuz ve İskenderun sporumuz var” diye konuştu.

Yılmaz’a göre de stadyum ortak ihtiyaç

Genel kurula katılan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “İTSO olarak her zaman TÜFAD’ın yanında olduk. Desteklerimizi esirgemedik. Bundan sonra da sizlerin yanınızdayız. İskenderunspor’a ve futbola gönül vermiş Futbol Antrenörlerimiz sayesinde Türk futboluna sayısız yıldızlar kazandırdık. Bundan sonra da geleceğin yıldız futbolcularının bölgemizden çıkacağına inancım tamdır. Tüm zorlukları ve kısıtlı imkanlara rağmen bulunduğu konum itibari ile önemli bir yerde bulunan İskenderun sporumuzu daha iyi yerlere getirebilmek için el birliği ile çalışmamız lazım. Bir ülkenin gelişmişlik düzeyi, spor sanat ve ekonomisi ile aynı orantıdadır. Şehrimizde en büyük ihtiyacını hissettiğimiz stadyumun bir an önce yapılması lazım. Bu konuda bizlerde üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Temennimiz, İskenderun spor başta olmak üzere TÜFAD ve spor camiasının kenetlenmesi gerekiyor. Bu şehrin dinamikleri elini taşın altına koyması lazım” dedi.

Yeni yönetim kimlerden oluştu?

Yaşar Düzen’in güven tazelediği ve tek listeyle gerçekleştirilen genel kurulda yeni yönetim kuruluna Yaşar Düzen, Nadir Altunlu, Salih Ateş, M. Ali Şirinoğlu, Nevfel Öksüz, R. Murat Kuyubaşıoğlu, Halis Özipek, Necat Miçooğulları, Erdal Durdu, Engin Canımoğlu, Sabahattin Özoğlu, Hasan Yıldır, Harun Ersoy, Hıdır Özdemir, Emrullah Açıkgöz seçildi.

Yüksek İstişare Kurulu’na Levent Hakkı Yılmaz (Başkan), Turgut Deliveli, Bünyamin Saraçoğlu, Ender Traş, Cafer Bilir, Mehmet Kakil, Gökhan Zan, Ali Sapmaz, İlhan Palut, İlhami Çankır, Bekir Yardımcı getirilirken başkan danışmanları olarak Ayhan Dik, Ayhan Kılıç belirlendi.

Denetim Kurulu Kemal Bahriyeli, Kenan Mercanoğlu, Ayhan Sağıroğlu’ndan oluşan TÜFAD Hatay’ın Genel Merkez üst kurul delegeleri ise şunlar: Nadir Altunlu, Levent Hakkı Yılmaz, Gökhan Zan, L. Ali Şirinoğlu, Turgut Deliveli, Halis Özipek, Mehmet Çoşar, Balih Ateş, Necat Miçooğulları, Ender Traş, İsmet Bilge Türk, Feyruz Günay, Engin Canımoğlu, Derman Gözükara, Yılmaz Değirmen, Reşat Çağlar, Fikret Kayalı, Bünyamin Saraçoğlu, Aydın Fatih Kahveci.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19