Tuğamiralin veda ziyareti

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararıyla İskenderun Deniz Üs Komutanlığından Mersin´de bulunan Akdeniz Bölge Komutanlığı görevine atanan tuğamiral Ercan Kireçtepe, veda ziyaretini sürdürüyor.

GÜNCEL 28.08.2019 11:23:46 0
Tuğamiralin veda ziyareti

İskenderun/SES

Akdeniz Bölge Komutanlığına atanan tuğamiral Kireçtepe için İskenderun´da veda yemeği de düzenlendi.
Hatay Valisi Rahmi Doğan´a veda ziyaretinde bulunan tuğamiral Ercan Kireçtepe´ye, İskenderun Deniz Üs Komutanlığı görevine atanan ve 30 Ağustos tarihinde amiral olacak olan albay Fuat Gedik de eşlik etti.
Komutanları makamında kabul eden vali Doğan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti, tuğamiral Kireçtepe´ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görevinde başarı diledi. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vali Doğan, albay Gedik´e de´hoş geldiniz´ diyerek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Tuğamiral Kireçtepe ve albay Gedik de kabul ve iyi dileklerinden dolayı vali Doğan´a teşekkür etti.
Tuğamiral Kireçtepe İskenderun Belediyesine de veda ziyaretinde bulundu. Belediye başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı hizmetlerden dolayı Kireçtepe´ye teşekkür etti ve yeni görevlerinde başarı diledi. İskenderun gibi bir kentte görev yaptığı için çok mutlu olduğunu ifade eden İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Kireçtepe de 'İskenderun Türkiye´nin en önemli yerleşim yerlerinden biri. Stratejik, ekonomik ve sosyal yönden büyük öneme sahip. Görev yaptığım süre içinde hep önemli hizmetler yapmayı hedefledik' dedi ve görev süresinde belediyenin verdiği destek ile iyi diyaloga teşekkür etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57