Turizm Danışma´ya yeni bina

Hatay İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör ve İskenderun Eczacı Teknisyenleri ve Kalfaları Derneği Başkanı Cemal Çelik ve üyelerini makamında kabul eden İskenderun belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun´u daha modern bir ke

10.08.2017 11:23:39 0
Turizm Danışma´ya yeni bina

 

Çalışmaların etkin yürütülmesi amacıyla kamu kurum ve kuruluşlar ile iletişim halinde olduklarını, sivil toplum kuruluşları ile de içiçe bir anlayışı benimsediklerini söyledi. Hüsnü Işıkgör´ün ziyaretinde yeni turizm danışma ofisi inşaatıyla ilgili de konuşan Dingil, “Bölgemizde yeni turizm danışma ofisinin yapım çalışmaları tamamlanmak üzere. Turizm müdürlüğümüz ile birlikte bölgede turizmin gelişmesi noktasında bir takım çalışmalar içerisindeyiz. İskenderun denizi, doğası ve kültürü ile ayrı bir güzel. Bu anlamda Turizm müdürlüğümüze gereken desteği her zaman vermeye hazırız” dedi.
Başkan Dingil, İskenderun Eczacı Teknisyenleri ve Kalfaları Derneği Başkanı Cemal Çelik ve üyelerinin ziyaretinde de sivil toplum kuruluşlarının kent yaşamındaki rollerine dikkat çekti. Başkan Dingil, “Sivil toplum kuruluşlarına büyük önem veriyoruz. Sizlerin görüş ve önerileri bizler için çok önemli. İskenderun´umuzu daha yaşanılabilir bir kent haline getirmek için elbirliği içerisinde hareket etmemiz gerekiyor. İskenderunlu hemşerilerimiz her şeyin en iyisine layık. İskenderun hizmetin en güzelini hak ediyor. Vatandaşımızın hizmetkârı olma noktasında her geçen gün gece gündüz demeden çabamızı, gayretimizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: Turizm Danışma yeni bina

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00