Turizm öğrencilerine oryantasyon eğitimi

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu´nun yeni öğrencilerine, yükseköğretim sistemi ve üniversiteye hızlı uyum sağlayabilmeleri için oryantasyon programı düzenlendi.

EĞITIM 13.10.2017 10:14:10 0
Turizm öğrencilerine oryantasyon eğitimi

 

İskenderun Teknik Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 1. sınıf öğrencileri, “Oryantasyon ve Hoş geldin” toplantısında bir araya geldi. Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Alpaslan Ateş ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu Turizm Bölümü Başkanı Ayhan Varol Bayer, İSTE´nin vizyonu, sunduğu imkânlar, yanı sıra İSTE TTO, akademik takvim, mevzuat ve İSTE´nin hedefleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Ateş, 'Amacımız buradan sizleri en donanımlı şekilde mezun edip, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda iş hayatına hazırlamaktır” dedi ve öğrencilerin her zaman yanında olduklarını , en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirtti. Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yrd. Doç. Dr. Ateş, şunları söyledi: “Öğrencilerimizden beklentilerimiz de var. Birincisi İSTE´yi yani bu okulu sahiplenin, ikinci olarak ise yaşadığınız sıkıntıları, problemleri bizlere bildirin ki, işbirliği içerisinde sorunlara en kısa yoldan çözüm bulalım. Bu konuda hocalarımızın, bizlerin kapıları daima sizlere açık olacaktır.'
Ders müfredatları hakkında bilgi veren Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Turizm Bölüm Başkanı Bayer de, 'Üniversitemize baktığımızda bir Türkiye mozaiği görmekteyiz. Türkiye´nin hemen her ilinden gelen öğrencilerin İSTE´yi tercih ettiğini görüyoruz. Teknoloji odaklı bir üniversite hedefiyle yola çıkan ve Teknoversite vizyonu ile eğitim anlayışına farklı bir bakış açısı getiren İSTE, adım adım bu hedefe doğru ilerlemektedir” diye konuştu. Toplantıda, İSTE Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emin Ünal ise, Öğrenci İşleri Otomasyon Sistemi ve Uzaktan Erişim ders programları ile ilgili olarak öğrencilere bilgi verdi.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00