Türkiye birinciliğiyle döndüler

Yüzme İhtisas Kulübü takımı, 9-10 yaş Bayanlar karışık bayrak kategorisinde 6. Allaben Şampiyona rekorunu da kırarak Türkiye Birincisi oldu.

SPOR 19.04.2018 13:33:02 0
Türkiye birinciliğiyle döndüler

Akın Bodur/İskenderun

İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu, 4x50 karışık bayrak yarışında takımın Melis Bekçi, Irmak Yılmazlar, Irmak Ilgın Demir, Beril Soysal´dan oluştuğunu belirterek, el edilen sonuçların tesadüf olmadığını belirtti.
Türkiye Yüzme Federasyonunun, Uluslararası yarış takviminde (LEN) yer alan 6. Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Alleben Uluslararası Su Oyunları Şenliği´nde İskenderun takımı olarak aldıkları sonuçları değerlendiren Kaptanoğlu, 9-10 yaş Bayanlar 4x50 karışık bayrak yarışında takımın rekor kırarak Türkiye Birincisi olurken, 4x50 Serbest Bayrak yarışmasının sonucunda da Türkiye üçüncülüğünü elde ettiklerini kaydetti.
21 ilden 45 takım ve 615 yüzücü katıldı. 9-10 yaş , 11-12 yaş ve 13 yaş ve yukarısı kategorilerinde değişik stil ve mesafelerde çekişmeli geçen yarışlarla ilgili Kaptanoğlu şunları belirtti: “3 gün süren müsabakalar sonucunda takım puanlamalarına göre 9-10 yaş Bayan takımımız Türkiye İkincisi, 13 yaş ve üzeri Bayan takımımız da Türkiye Üçüncüsü olarak kupa almaya hak kazanmıştır. Geçen yıl aynı müsabakada 11-12 yaş takımımızla Türkiye üçüncülüğü kupasını kaldırmıştık. Çalışmalarımıza planlı ve programlı bir şekilde devam ediyoruz. 15. Kuruluş yılımızı kutladığımız bu yıl içerisinde en son yarışmada kazandığımız bu başarılar bizim için çok anlamlı olmuştur. Geçmiş yıllarda da kazandığımız birçok başarının tesadüf olmadığını bir kez daha ispat etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamda Hatay ilimizi ve kulübümüzü layıkıyla temsil etmenin de haklı gururunu yaşıyoruz. Daha çok çalışmamız gerektiğinin bilinciyle yolumuza devam ediyoruz. Çocuklarının başarılı olduğuna inanan aileleri hem kulübümüz, hem de çocuklarının gelişimleri adına çatımız altına davet ediyoruz.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22