“Türkiye kritik virajdan geçiyor”

İlçe teşkilatlarına kongre hazırlığı yanında 2019 seçimlerine hazırlanmaları çağrısında bulunan AKP İl Başkanı Atıç, 15 Temmuz etkinliklerine katkı vermeyenlere dikkat çekti, 15 Temmuz sürecinin üzerinden bir yıl geçmesine rağm

26.07.2017 12:01:47 0
“Türkiye kritik virajdan geçiyor”

Sadet Berkyürek/SES

Türkiye´nin son bir yıldır kritik bir virajdan geçtiğini ve geçmeye devam ettiğini belirten Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, 15 Temmuz etkinliklerine katkı vermeyenlere dikkat çekti. Atıç´a göre de 15 Temmuz sürecinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen halen tam anlamıyla çözülmedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Ankara´dan başlattığı yürüyüşe destek verenlerin 15 Temmuz etkinliklerinden uzak kaldığı eleştirisinde bulunan AKP İl Başkanı Atıç, 15 Temmuz´un yıldönümünde Cumhurbaşkanının başkanlığında, illerde valiliklerin nezaretinde anma etkinlikleri gerçekleştirdiklerini, Hatay´da da hemen hemen bütün ilçelerdeki organizasyonlara katıldıklarını belirtti. Atıç, ancak anma etkinlikleri çalışmalarına “katkı vermeyen, ‘yetkilerini,makamlarını devletin imkanlarını bu manalar için kullanmayanları Allah´a havale ettiğini” söyledi.

15 Temmuz´a katılmayanları eleştirdi
Partisinin il teşkilatının haftalık olağan toplantısında gerçekleştirdiği konuşmasını basın bülteni olarak paylaşan Başkan Atıç, “Ankara´dan İstanbul´a yürüyüşlere katılanlar. 400-500 km yolu yürüyerek gidenler, 15 Temmuz´u torunlarına, nesillerine anlatılacak hadiseyi, efsaneyi anlatmaktan itina edenleri de bu milletin iyi görmesi lazım. Hani devlet yanlısıydınız, hani milliyetçiydiniz, hani vatanperverdiniz, ne oldu düşünceniz mi değişti” diye konuştu.

İlçe performansları mercek altında
Hükümet değişikliği ile ilgili ‘hayırlı olması´ dileğinde bulunan ve ‘Sizlerden de hükümetimiz hakkında fitne çıkarmak isteyenlere her konuda olduğu gibi bu konuda da sorumluluk noktasında hareket etmenizi istiyoruz´ diyen Başkan Atıç, konuşmasında kongre sürecine de dikkat çekti. Delege sürecinin tamamlandığını ve 19 Ağustos´ta ilk ilçe kongresinin gerçekleşeceğini de sözlerine ekleyen Atıç, oluşturulan kongre komisyonu ile ilçe raporlamaları ile ilçe yönetimlerinin performanslarının değerlendirildiğini, değerlendirme sonuçlarının genel merkezle paylaşılacağını kaydetti.

2019´a hazırlık istedi
Partilerinin kalıcı olması ve yükselmesi olduğunu belirterek, İlçe teşkilat üyelerinden 2019 seçimlerine yönelik hazırlık yapmalarını da isteyen Atıç, “Tüm ilçe teşkilatlarımızdan 2019´da yapılacak olman seçimlere diri olarak girmelerini istiyoruz. Bu yüzden gerekli çalışmaların yapılacağından eminiz” dedi.


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    9046,92%2,73
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,11% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2295,54% 0,81
  • Ç. ALTIN

    3843,36% -0,29