“Türkiye yeni bir rotaya girdi”

Vatan Partisi İl Başkanı Yıldırım, Perinçek´in Cumhurbaşkanlığı adaylığını değerlendirdi.

SİYASET 10.05.2018 11:26:30 0
“Türkiye yeni bir rotaya girdi”

Akın Bodur/İskenderun

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek´in 100 bin engelini aşarak, Cumhurbaşkanı adaylığının kesinlik kazandığını belirten partinin Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, “Türkiye artık başka rotaya girmiştir. Hatay kazanacaktır, Türkiye kazanacaktır. Güneş doğudan doğacaktır. Bunun işaret fişeği bu gün atılmıştır” dedi.
Vatan Partisinin 6 günlük sıkı çalışmasından sonra son gün Doğu Perinçek´in 110 binin üzerinde oy alarak Cumhurbaşkanı adayı olduğu bilgisini İskenderun Adliyesi´nde yaptığı açıklamayla paylaşan Hatay İl Başkanı Yunus Özgür Yıldırım, “Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek´in Cumhurbaşkanı adayı olması için 6 gündür çalışmaktayız. Az önce genel sekreterimiz, 100 bin imzayı aştığımızı ve 110 bin imzaya çıktığımızı Türk milletine ilan etti. Ben buradan tüm Türk milletine, gelip, imza atan yurttaşlarımıza, çalışan arkadaşlara, tüm örgütlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Hatay´ın bütün ilçelerinde büyük emek verdiklerini, partililerin büyük bir özveri ve disiplinle çalışma yürüttüklerini de sözlerine ekleyen Yıldırım, şunları kaydetti: “Hatay´ın bütün ilçelerinde büyük emek verdik, arkadaşlarımız büyük bir özveri ve disiplinle, sabahın yedisinden, akşamın dokuzuna kadar çalıştılar. Akşamları ise telefonlarla insanlarımızı aramaya ve oy kullanmaya davet ettiler. Arkadaşlarımız, vatandaşlarımızı imza için adliyelere taşıdılar. Daha görevimiz bitmedi ama onların emek ve ellerine sağlık diyorum. Bize destek veren siyasi partilere, demokratik kitle örgütlerine ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Onların da 100 bin imza engelini aşmada ciddi katkıları olmuştur.”


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,31
  • EURO

    34,69% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2418,55% 1,62
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00