"Türkiye Yüzyılı" AKP'lilere anlatılacak

AKP'nin 2 günlük eğitim programı Hatay'la birlikte 6 ilde 26 Kasım Cumartesi günü saat 10.00'da başlayacak.

24.11.2022 18:08:00 0

İskenderun/SES

AKP'de Teşkilat Akademisi “Türkiye Yüzyılı” Eğitim Programı bu hafta Hatay, Osmaniye, Yalova, Kocaeli, Ardahan, Erzurum ve Erzincan'da gerçekleştirilecek. 26 Kasım tarihinde gerçekleşecek Teşkilat Akademisi Eğitim Programı, partililere “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle anlatılacak.

AKP Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitimlerinin, 81 ilde partinin ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları olmak üzere üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsadığını belirten AKP Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, "Toplam 93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler veriliyor. Eğitimlerin ana teması, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 'Türkiye Yüzyılı' vizyon belgesi olarak planlandı" açıklamasını yaptı.

İlk eğitimin 5-6 Kasım tarihlerinde başladığını ve 26-27 Kasım tarihlerinde Hatay, Osmaniye, Yalova, Kocaeli, Ardahan, Erzurum ve Erzincan'da gerçekleştirilecek eğitimlerle birlikte dördüncü haftanın tamamlanacağını ifade eden AKP Hatay İl Başkanı Yeşildal, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak. Hatay’da gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, ilide üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimi ilde daha önce bir kez gerçekleştirdik. Bu İkinci dönemi. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından veriliyor. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim veriyor."

"AK Parti; Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor" diyen Yeşildal, "Eğitimlerimizin ana konsepti Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine yapılıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik. Teşkilat Akademisi eğitim programı, dört ders başlığında veriliyor olup Hatay'da 15 ilçenin katılımıyla gerçekleştirilecek. 26 Kasım Cumartesi Günü Saat 10:00’da başlayacak eğitim programında Erol Kaya, Abdurrahman Uzun, Yusuf Alabarda ve Mücahit Yanılmaz’ı ilde ağırlayacağız" değerlendirmesinde bulundu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19