TÜRKLİM toplantısı İskenderun´da yaptı

Türkiye Liman İşletmecileri Derneği (TÜRKLİM) genişletilmiş yönetim kurulu toplantısını İskenderun´da yaptı ve bölgesel sorunları da görüştü.

GÜNCEL 6.11.2019 10:44:01 0
TÜRKLİM toplantısı İskenderun´da yaptı

İskenderun/SES

Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesinde yapılan toplantıya TÜRKLİM Başkanı Mehmet Hakan Genç, YK üyeleri Aydın Erdemir, Gökhan Yurteken, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Kemal Kutlu, LimakPort İskenderun Genel Müdürü Gündüz Arısoy, Assan Liman Genel Müdürü Toros Tolga Keleşoğlu, Yazıcı Liman Müdürü Ökkeş Kaçın, Atakaş Liman Müdürü Vedat Ohri, Tosyalı Liman Müdürü Serhat Nemutlu, Sanko Liman Müdürü Erhan Oğlakçı da katıldı. TÜRKLİM Başkanı Genç, 'TÜRKLİM yönetim kurulu toplantıları geleneği, yıl içerisinde yaptığımız yönetim kurulu toplantılarını, genişletilmiş olarak bölgelerde yapmamızdır. Hem bölgeyi daha iyi tanıma imkanına sahip oluyoruz, hem de bizim katkı sağlayacağımız birtakım konular varsa ziyaretimiz sırasında, toplantılarda ifade edildiğinde not alıp, gereken girişiklerde bulunuyoruz” dedi.
İskenderun Liman Başkanlığını ziyaret ettiklerini, LimakPort İskenderun´u gezdiklerini de ifade eden Genç, “İskenderun´un ne kadar güçlü potansiyel olduğunu biliyorduk ama yerinde görünce de insan bunu daha iyi idrak ediyor. Özellikle de benim için bilgilendirici oldu' değerlendirmesini yaptı. gazetemize iletilen yazılı açıklamaya göre, TÜRKLİM tanıtım filminin de izlendiği toplantıda, limanlar hakkında ekonomik etki analizi, TÜRKLİM zirvesi, 2019/5 sayılı tebliğ ve teknik rapor, Kariyer Port, 2019 sektör raporu, kapasite raporu, 2020 İSG çalıştayı hazırlıkları ve bölgesel sorunların görüşüldüğü belirtildi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23