Turnuva bol gollü geçiyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası sürüyor. Turnuvanın Körfez Grubunda mücadele eden Sargül İnşaat, Esen Gençlik Spor´u 4-1 mağlup etti.

SPOR 17.06.2019 10:05:47 0
Turnuva bol gollü geçiyor

Orhan Yıldız/İskenderun

Turnuvanın Körfez Grubu ile Antakya Grbunda maçlar İskenderun ve Antakya yöresinde iki grup halinde oynanmaya devam ediyor. Turnuvanın İskenderun bölgesini kapsayan Körfez Grubu maçları Arsuz Belediyesinin Karaağaç Spor Kompleksinde, Antakya Grubu maçları ise HBB Esentepe Sahası ile Nazım Koka Sahasında oynanıyor. Karşılaşmaları çok sayıdaki taraftar da izliyor.

Karşılaşmalar gollü geçti
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda maçlarında oynanan Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor ile Şirin İletişim Spor´u karşılaşması, 8-1´lik skorla sona erdi. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor kompleksinde oynanan ve Hatay bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Samet Arsak ve Onur Dönmez´in yönettiği maçta, Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor´un gollerini Fuat (7) ile Cuma atarken, Şirin İletişim´in tek golünü Halit Kaçan kaydetti.
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden Dörtyol İlk Adım Spor da Esen Gençlik Spor´u 5-1 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Erkan Türemiş, Metin Sugurtin ile Eyüp Saydam´ın yönettiği karşılaşmada Dörtyol İlk Kurşun Spor´un gollerini Beyazıt Erenli (2), Sami Irmak (2) ve Kürşat Taşkın, Esen Gençlik Spor´un golünü ise Kadir Gül attı.
Körfez Grubunda oynanan FC Meydan Gençlik, Denizgücü Spor karşılaşması ise 4-1 sona erdi. Hatay bölgesi hakemleri Hakan Özpınar, Samet Arsak ile Onur Dönmez´in yönettiği maçta, FC Meydan Gençlik´in gollerini Süleyman Çakmak, Fatih Toluyağ, Ömer Faruk ile Turan Koyuncu atarken, Denizgücü Spor´un tek golünü Hüseyin Kef kaydetti.
Aynı grupta mücadele eden Yavuz Türkölmez Körfez Demirgücü ise Sarıgül İnşaat Spor´u 5-3 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemleri Metin Sugurtin, Erkan Türemiş ile Eyüp Saydam´ın yönettiği karşılaşmada Körfez Demirgücü Spor´un gollerini Aytekin Aytekin (3) ile Said Temel (2) atarken, Sarıgül İnşaat Spor´un gollerini de Orhan Devrim, İlkay Topalı ile Murat Kayıkçı kaydetti.
Körfez grubunda yer alan Kardeşler takımı da Sağlık Spor´u 6-2 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemleri Metin Suburtin, Hakan Özpınar ile M. Uğur Aktaş´ın yönettiği maçta Kardeşler takımının gollerini Zeyni Altuğ (4), Hamit Kızıl ile Halil Kılıç atarken, Sağlık Spor´un gollerini de Erkan Yeşil ile Faysal Turhan kaydetti.

Protokol forma giymeyi sürdürüyor
Erzin veteranlar takımı, Şehit Umut Sakaroğlu Arsuz Veteranlar Spor´u 3-2 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemleri Metin Sugurtin, M. Uğur Aktaş ile Onur Dönmez´in yönettiği karşılaşmada Erzin Veteranlar takımının gollerini İsmet Karadurmuş, Ömer Kabataş ve Zafer Soylu atarken, Arsuz Veteranlar takımının golleri de Yusuf Sucuoğlu ile Servet Demirel´den geldi. Arsuz Veteranlar takımında bulunan Umut Yürüyen ikinci sarı kart üzerine kırmızı kartla saha dışında kaldı. Maçta forma giyen Erzin Veteranlar takımı oyuncusu olan Erzin Kaymakamı Ahmet Demirci, maçın 60. dakikasında yerini Erzin Emniyet Müdürü Ali Kılıç´a bıraktı. Yüzbaşı rütbesinde bulunan Ömer Karataş ve Mehmet Birol da forma giyerek futbol oynadı, Erzin Garnizon Komutanı Selim Traş ise takımına tribünden destek verdi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57