Turnuva maçları sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvasında, Körfez Grubu maçları sürüyor.

SPOR 29.05.2019 10:43:42 0
Turnuva maçları sürüyor

Orhan Yıldız/İskenderun

Turnuvanan, Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Kompleksinde oynanan Körfez Grubundami maçlarda mücadele eden Mehmet Kölemen Deniz Spor, Karaağaç Şehit Serkan Kasap Karayolları takımını 6-0´lık srorla mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Hasan Nadir Dörtkaş, Yunus Demir ve Onur Dönmez´in yönettiği maçta, Deniz Spor´un gollerini Mehmet Çetin (3), Fikret Kayalı, Yılmaz Değirmen ve Hakan Arslan kaydetti.
Otuzdokuzlular Spor ise Fil Filtre Spor´u 7-4´lük skorla mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Hasan Nadir Dörtkaş, Onur Parlak ve Onur Dönmez´in yönettiği maçta Otuzdokuzlular Spor´un gollerini Hasan Korkmaz (3), Fatih Aksın, Yılmaz Akpınar, Serdar Karlıdağ ile Veysi Çelik atarken, Fil Filtre Spor´un gollerini Ramazan Tekin (3) ve Sinan Durukan kaydetti. Takımlar maç öncesi sahada masör Cuma Tan´ın babasının ölümü nedeniyle saygı duruşunda bulundu.
Yavuz Türkölmez Körfez Demirgücü Spor da İskenderun Esen Gençlik Spor´u 3-0´lık skrorla yendi. Hatay bölgesi hakemleri Oğulcan Yabanabat, M. Uğur Aktaş ve Onur Dönmez´in yönettiği karşılaşmada Körfez Demirgücü Spor´un gollerini Adem Karaca, Sinan Ekiz ile Nihat Toz attı. Maç öncesi İskenderun Esen Gençlik Spor´un yöneticileri, şehit Hakan Tan´ın babası Cuma Tan´a çiçek verdi.
Erhan Aksay Turnuvasının Körfez Grubundaki farklı bir maçta da Şehit Murat Öztürk Dörtyol İlkkurşun Spor, Şirin İletişim Spor´u 5-1 yendi. Hatay bölgesi hakemlerinden Sadettin Arslan, M. Uğur Aktaş ve Oğuzhan Işık´ın yönettiği karşılaşmada Şehit Murat Öztürk Dörtyol İlkkurşun Spor´un gollerini Bilalali Habebeş Çelebi (2), Kürşat Taşkın, Oğuzhan Günal ve Beyazıt Erdemli, Şirin İletişim Spor´un tek golünü ise Faraç Yarbo attı.
İskenderun veteranlar takımı da Banzo Turan Akman Çay Spor´u 5-0 yendi. Hatay bölgesi hakemleri Hakan Özpınar, Samet Arsak ve Oğulcan Yabanabat´ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Veteranlar Spor´un gollerini Cengiz Dev, Kadir Tavşan, Fatih Kıraç, Hüseyin Ateş ile Mustafa Aytekin attı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00