Turnuva maçları sürüyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası sürüyor.

SPOR 21.06.2019 10:49:34 0
Turnuva maçları sürüyor

Orhan Yıldız/İskenderun

 Turnuvanın Körfez Grubu ile Antakya Grubu olarak iki ayrı kategoride oynanan maçlar İskenderun ve Antakya yöresinde yapılıyor. Turnuvanın İskenderun bölgesini kapsayan Körfez Grubu maçları Arsuz Belediyesinin Karaağaç Spor Kompleksinde oynanıyor.

Karayolları: 3-Fil Filtre: 1
Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda maçlarında oynanan maçta, Karayolları takımı, Fil Filtre Spor´u 3-1´lık skorla yendi. Hatay bölgesi hakemleri Hakan Özpınar, Sadettin Arslan ve M. Uğur Aktaş´ın yönettiği karşılaşmada Şehit Serkan Kasap Karayolları takımının gollerini Aziz, Ayhan ile Emin atarken, Fil Filtre Spor´un tek golünü ise Rıfat kaydetti.

Meydan, 8-1 yendi
Körfez Grubunda mücadele eden FC Meydan Gençlik takımı da Sağlık Spor´u 8-1 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemleri Hakan Özpınar, Sadettin Arslan ve Uğur Aktaş´ın yönettiği maçta FC Meydan Gençlik´in gollerini Fatih (4), Ali, Uğur, Ata ve Süleyman attı. Sağlık Spor´un tek golü ise Sinan´dan geldi. Karşılaşmada FC Meydan Gençlik takımının taraftarı maç boyunca takımına mişaleli ve sloğanlı destek verdi.
Erhan Aksay Futbol Turnuvasının Körfez Grubunda mücadele eden Füsun Sayek Arsuz Belediye Spor takımı, İskenderun Esen Gençlik Spor´u 6-1´lik skorla yendi. Hatay bölgesi hakemleri Metin Sugurtin, M. Uğur Aktaş ve Oğuz Yücel Aslan´ın yönettiği maçta, Arsuz Belediye Spor´un gollerini Cuma (3), Fuat (2) ile İbrahim , Esen Gençlik´in golünü ise Yılmaz attı.
Antakya HBB Esentepe sahasında oynanan karşılaşmada ise Akademi Hastanesi takımı, Hatay Medeniyetler takımını 6-1´lik skorla yendi. Akademi Hastenesi takımı ma sonrası soyunma odasında Babalar Gününü pastayla kutladı. HATSU ise Harbiye Saray inşaat takımını 3-1´lik skorla yendi.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62