Turnuvada final maçları

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından düzenlenen 34. Erhan Aksay Futbol Turnuvası´nda finale geliniyor.

SPOR 17.07.2018 10:35:14 0
Turnuvada final maçları

Orhan Yıldız/İskenderun

Turnuvanın Antakya ve Körfez gruplarında oynanan maçlarda finale günler kaldı. İskenderun grubundan yarı finale çıkan takımlar Mehmet Boşnak Yıldev ile Refik Çoğum Arsuz Belediyesi takımları oldu. İki takımın yarın akşam yapacağı maçta, fina çıkacak takım belirlenecek.

Sonucu penaltı atışları belirledi
Turnuvanın Körfez Grubu karşılaşmasında yarı final maçı 2-2 berabere sonuçlandı. Yarı final takımı, penaltı atışlarıyla belirlendi ve Barış Salık Meydan Spor´u 6-4 yenen Mehmet Boşnak Yıldev finale yükseldi.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasına oynanan yarı final karşılaşmasında 15 Temmuz şehit ve gazileri de unutulmadı. Barış Salık İskenderun Meydan Sporlu futbolcular, sahaya “15 Temmuz Şehit ve Gazilerimizi Unutmadık, Unutturmayacağız” pankartıyla çıktı. Maç öncesi, final maçını oynayan Mehmet Boşnak Yıldev Spor, Barış Salık Yıldev Spor takımları ile taraftarlar 15 Temmuz şehitleri için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşını da söyledi.
Hatay bölgesi hakemlerinden Hakan Özpınar, Uğur Şahin ile Erman Koca´nın yönettiği maçta, Barış Salık İskenderun Meydan Sporlu Turan Kuyumcu ve Uğur Akhan, Mehmet Boşnak Yıldev Spor´lu Sedat Kaymaz ve Zeyni Altuğ´un attığı gollerle maç 2-2 berabere bitti. Sonuç ise penaltı atışlarıyla belirlendi. Penaltı atışlarında Barış Salık İskenderun Meydan Spor´u 6-4 yenen Mehmet Boşnak Yıldev Spor, finale yükselen takım oldu. Maçta, geniş güvenlik önlemi alındı.

Arsuz da finalde
Refik Çoğum Arsuz Belediyesi de Erhan Aksay Futbol Turnuvası´nda finale yükseldi. Refik Çoğum Arsuz Belediyesi adı altında turnuvaya katılan Arsuz Belediyesi, yarı finalde, Eşref Dönmez Biçer Beton Futbol Takımı ile karşılaştı. İskenderun Beş Temmuz Stadı yan sahasında oynanan karşılaşmayı Refik Çoğum Arsuz Belediyesi 1-0 kazanarak, finale çıktı. Bu sonuçlrla Arsuz Belediyesi, Mehmet Boşnak Yıldev ile kupanın sahibi olmak için mücadele edecek. Final müsabakası yarın (18 Temmuz Çarşamba) saat 21.00´da İskenderun 5 Temmuz Stadı yan sahasında başlayacak.

Turnuvanın Antakya Grubu yarı finalist olma maçında Nişrinspor ile Karsulular Derneği karşı karşıya geldi. Çekişmeye sahne olan mücadelede Nişrinspor rakibini 3-2 yendi ve Ekincispor´un rakibi oldu. Turnuvanın Antakya Grubu yarı finalinde Ekincispor-Nişrinspor mücadelesi dün akşam Antakya´daki HBB Esentepe sahasında oynandı. Akademi Hastanesi-Aydınlıkevler mücadelesi ise bugün (17 Temmuz Salı) HBB Esentepe Futbol Sahası´nda oynanacak. Karşılaşma saat 19.30´da başlayacak.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00