Turnuvalar tamamlandı

İskenderun 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali

SPOR 9.07.2019 10:33:42 0
Turnuvalar tamamlandı

Orhan Yıldız/İskenderun

İskenderun 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivalinin spor etkinliklerinde plaj futbolu ve halı saha futbolu turnuvasında mücadele eden FC Meydan Gençlik Spor ile Meydan Gençlik 1453 takımları, şampiyon oldu ve kupalarını aldı.
İskenderun Belediyesinin sahildeki spor tesislerinde oynanan final karşılaşmasında rakibi Geveze Spor´u 2-0 yenen Meydan Gençlik 1453 takımı şampiyon oldu. Karşılaşmada, Meydan Gençlik 1453 takımının gollerini Cemil Karakurum ve Arif Özdemir attı. Meydan Gençlik 1453 takımı, şampiyonluk kupasını İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı´dan aldı. Turnuvada Geveze Spor ikinci, Galactios takımı üçüncü oldu. Final karşılaşmasını ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik ile izledi. Meydan mahallesi adına, İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı ile Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Dik´e, Meydan Spor´un forması hediye edildi.
Festivalin gençler kategorisinde oynanan halı saha futbol turnuvası finalinde Arsuz İlk Adım Spor´u 2-0 mağlup eden Haddini Bilbao takımı da şampiyon oldu. Karşılaşma, Millet Parkı sahasında oynandı. Küçükler kategorisi finalinde ise Poyraz Spor´u 4-3 yenen İlk Adım Spor Mavi takımı şampiyon oldu. Şampiyon olan takımlara kupası ve madalyalarını belediye başkanı Tosyalı verdi.
İskenderun Belediyesi tarafından organize edilen 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali Spor etkinlikleri arasında yer alan Hal Saha Futbol turnuvasında Üstad Ex Fc takımına centilmenlik ödülü verildi. Üstad Ex Fc takımı, rakipleri Bet Spor maçında Bet Spor´un bir futbolcusunun ağır sakatlık geçirmesi üzerine maç yarıda kalması üzerine 3-0 (hükmen) yenik sayılmalarını istemişti. Tertip kurulunun aldığı kararla, Üstad Ex Fc takımına centilmenlik ödülü verildi.
İskenderun 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivalinin spor etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha futbol turnuvası, bisiklet yarışı, kort tenisi turnuvası, tek pota basketbol turnuvası, masa tenisi turnuvası, yüzme yarışları, tekerlekli Ssndalye basketbol turnuvası, plaj futbolu ve plaj voleybolu turnuvaları, masa tenisi turnuvası ile çocuklara yönelik uçurtma şenliğine 5 bin 730 kişinin katıldığı açıklandı. Belediye başkanı Tosyalı, 'Spor şenliklere rekor sayıda katılım olması organizasyonun güzelliğini ortaya çıkartmıştır. Gelecek yıl spor şenliklerini daha da geniş kapsamda yapacağız' dedi ve etkinliklerde emeği geçenlere teşekkür etti.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00