U 19´da şampiyon Karaağaç Spor

Hatay Amatör Küme karşılaşmaları sürüyor.

SPOR 9.05.2018 10:18:16 0
U 19´da şampiyon Karaağaç Spor

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay 2. Amatör Küme U 19 Gençler Ligi maçları, çeşitli sahalarında oynanan karşılaşmalarla devam etti.

U 19´un şampiyonu Karaağaç
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada İskenderun Esen Gençlik Spor ile Karaağaç Spor 1967 takımları, 3-3 berabere kaldı. Bu sonuçla Karaağaç Spor 1967 takımı C Grubunda 35 puan ile şampiyon oldu. Karaağaç Spor 1967 futbol takımı ,2018-2019 futbol sezonunda Hatay 1. Amatör Küme U 19 Gençler Liginde mücadele etme hakkı elde etti.

İskenderun Belediye, 6-1 yendi
Hatay 2. Amatör Küme U 17 Gençler Ligi C Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, Nardüzü Gençlik Spor´u 6-1 yendi. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada, İskenderun Belediye Spor sonuca her iki yarıda attığı gollerle gitti. İskenderun Belediye Spor´un gollerini Cemil Devrim (4), Kaan Piren ile Cuma Coşkun kaydetti.

Karaağaç, U 17 C Grubunun da şampiyonu
2. Amatör Küme U 17 Gençler Ligi C Grubunda şampiyonluğunu ilan eden Karaağaç Spor takımı, Arsuz Umut Gençlik Spor´u her iki yarıda atılan gollerle 6-0 mağlup etti. Karaağaç Spor´u galibiyete taşıyan golleri Sabit Köklü (3), Oktay Zorlu (2) ile Beyhan Güler attı. Bu sonuçla ligdeki puanını 36 ya çıkartan Karaağaç Spor C Grubunda şampiyon oldu. Karaağaç Spor´un şampiyonluk kupasını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Bayraktar´dan aldı.

U 17 D Grubunun şampiyonu Kayra Spor
2. Amatör Küme U 17 Gençler Ligi D Grubunda da karşılaşmalarına devam edildi. İskenderun Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada İskenderun Kayra Spor U 17 takımı, Payas Spor´u 4-2 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Adem Uyanık, Nesim Karanfil ve Musa Çetindemir´in yönettiği maçta, İskenderun Kayra Spor´un gollerini Emre Nur (3) ile Mehmet Tüfekçi atarken, Payas Spor´un gollerini de Batuhan Öncü ile Yusuf Tamuk kaydetti.Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor, 35 puan ile ligin bitmesine bir hafta kala grubunda şampiyon oldu. İskenderun Kayra Spor´a şampiyonluk kupasını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mustafa Bayraktar verdi.

Karaağaç, U 13´te E grubunda da şampiyon
Hatay 2. Amatör Küme U 13 Ligi E Grubunda mücadele eden Karaağaç Spor, Arsuz Umut Gençlik Spor´u her iki yarıda atılan gollerle 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla Karaağaç Spor U 13 takımı E grubunda 34 puan toplayarak şampiyon oldu. Karaağaç Spor´a şampiyonluk kupasını Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Bayraktar´dan aldı.

U 13 D Grubunda iki takımın puanları eşit
Hatay 2. Amatör Küme U 13 Ligi D Grubunda mücadele eden Arsuz Gözcüler Spor ile Arsuz İlk Adım Spor, ligi 38´er puan ile tamamladı. Hatay Futbol Tertip Kurulun tarafından yapılan açıklamaya göre, ligi 38´er puanla kapatan ve ikili averajda da eşit durumda olan Arsuz Gözcüler Spor ile Arsuz İlk Adım Spor takımları şampiyonu belirlemek amacıyla baraj maçı yapacak.

Erdinç, amatör milli takım kampında
Hatay Amatör Küme takımlarından İskenderun Kayra Spor´un sağ kanat oyuncularından 19 yaşındaki Erdinç Bahriyeli, Amatör Milli Takım kampına davet edildi. İskenderun Kayra Spor´lu Erdinç Bahriyeli, kampa davet edilen diğer futbolcularla birlikte TFF Adana Bölge Müdürlüğü binasında toplantıya katılacak ve daha sonra kampa katılmak üzere Erzurum´a gidecek.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23