Üç gün ağırlanan yatçılar Körfez´den ayrıldı

İskenderun ve Arsuz´da üç gün ağırlanan Doğu Akdeniz Yat Rallisine katılan 39 yatçı, kahvaltı ve yemeklerle ağırlandı, kenti yönetenlerle sohbet etti, tutulan otobüslerle yörede gezintiye çıkarıldı. Yatçılar dün İskenderun Körfe

GÜNCEL 30.09.2019 10:12:35 0
Üç gün ağırlanan yatçılar Körfez´den ayrıldı

Akın Bodur/İskenderun

Doğu Akdeniz Yat Rallisi kapsamında İskenderun´a gelen yat rallicileri Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi tarafından kahvaltının ardından yemekte de ağırlandı. Kentteki Petek Mutfak´ta düzenlenen yemeğe yat rallicileri ile İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Başkanı Kemal Kutlu e yöneticileri de katıldı.
Yemekte konuşan Denizlerdeyiz Amatör Denizciler Derneği Başkanı Zafer Türkmen, İskenderun´da yaşadığı dönemi, zamanın insanlarını ve ilişkilerini anlatarak, İskenderun´da kendilerini çok iyi ağırlayan Deniz Ticaret Odası Şubesine teşekkür etti, İskenderun´a tekrar ziyaret etmek istediklerini belirtti. Oda başkanı Kutlu da yat rallicilerini misafir etmekten onur duyduklarını, oda olarak amaçlarının bölgenin deniz turizmini tanıtırken bölgenin kalkınmasına da katkı sağlamak olduğunu ifade ederek, yat rallicilerini önümüzdeki yıllarda da misafir etmekten memnuniyet duyacaklarını söyledi. İskenderun Balıkçı Barınağından önceki gün ayrılan yat rallicileri, Arsuz´daki Madenli Yat Limanına geçti ve burada da törenle karşılanıp, ağırlandı ve dün KKTC´ye gitmek üzere dün Çevlik´e hareket etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23