Üç kentte uyuşturucu operasyonu

Dörtyol, Yayladağı ve Kırıkhan´da uyuşturucu operasyonları düzenlendi.

25.09.2017 11:14:34 0
Üç kentte uyuşturucu operasyonu

 

Dörtyol´da jandarma timlerinin düzenlenen operasyonda, bir kilo kubar esrar, yedi kök Hint keneviri ele geçirildi, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. İddiaya göre, bir ihbarı değerlendiren jandarma timleri, Kuzuculu Mahallesi´ndeki bir eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada, bir kilo kubar esrar ve yedi kök Hint keneviri ele geçirildi. Ev sahibi H. G. (30) gözaltına alındı.
Kırıkhan´da 200 polisin katılımıyla düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı. Verilen bilgiye göre, Kırıkhan´ın Barbaros Mahallesi´ne uyuşturucu operasyonu düzenleyen Hatay Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Kırıkhan İEmniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, narkotik köpeklerinin de katıldığı uyuşturucu operasyonunda evleri arandı. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildiği belirtilen H.G. (37) ile 3 ayrı hırsızlık suçundan aranan E.G. ve 2 ayrı hırsızlık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan E.B. gözaltına alındı. Gözaltına alınan H.G´nin evinde 230 gram esrar, 1 ruhsatsız av tüfeği ve 33 av tüfeği fişeği ele geçirildi.
Yayladağı´nda yapılan operasyonda 30 kilogram esrar ele geçirildi, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Kentin Kurtuluş Mahallesinde, Ş.G.´ye ait işyerine operasyon düzenleyen polis, yaptığı aramada 30 kilogram esrar ele geçirdi ve işyeri sahibini gözaltına aldı.


Anahtar Kelimeler: kentte uyuşturucu operasyonu

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00