Üç partiden Reyhanlı incelemesi

1 Suriyelinin yaşamını yitirdiği, 17´si Suriyeli toplam 47 kişinin yaralanmasına yol açan Reyhanlı´ya atılan 11 roketin yarattığı alanda üç parti inceleme yaptı.

HATAY 22.01.2018 19:01:03 0
Üç partiden Reyhanlı incelemesi

Akın Bodur/Reyhanlı

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ da, dün, Reyhanlı´da roketlerin düştüğü alanda inceleme yaptı, esnalarla düzenlenen toplantıda buluştu ve geçmiş olsun dileğini iletti. Reyhanlı´ya yönelik roketli saldırısında ölen Suriyelinin cenazesinin de dün İdlib´e gönderildiği öğrenildi.
CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Birol Ertem, Serkan Topal ve Hilmi Yarayıcı, AKP´den Fevzi Şanverdi, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, dün, Reyhanlı´da roketin düştüğü alanlarda inceleme yaptı, vatandaşlarla görüştü, kaymakam ve belediye başkanı ile görüşüp, bilgi aldı.
Hatay Milletvekili Fevzi Şanverdi, 'Bu coğrafyanın toprağı çok pahalı olunca, göz dikenler de çok oluyor. Afrin operasyonunun önemi şimdi daha iyi anlaşılıyor' açıklamasını yaptı.
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Özdağ da, TSK´nın Afrin operasyonunu desteklediklerini ifade etti, AKP iktidarının Suriye politikmasını ise 2011´den beri eleştirdiklerini belirtti. Özdağ, hükümetin bir yandan ABD´ye heybetlenirken, İncirlik konusundaki tavrının ise kabul etmenin mümkün olmadığını, hükümetin Suriye politikasını eleştirdikleri gibi bu yaklaşımı da eleştirdiklerini ifade etti.
CHP Hatay İl başkanı Servet Mullaoğlu, Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Birol Ertem, Serkan Topal ve Hlm Yarayıcı ile Reyhanlı İlçe Başkanı Fatih Turan da, kaymakamlık ve belediyeyi ziyaret edip, olay ve gelişmelerle lgili bilgi aldı. roketlerin düştüğü yerlerdeki bina ve işyerlerini ziyaret edip, geçmiş olsun dileğini iletti, saldırıda yaralanan yurttaşlarla da görüştü.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23