'Ülke meselelerinde fikirler alınmalı'

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Necmettin Çalışkan, SP Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ve yardımcısı Fahri Serdar Özal ile partinin Antakya İlçe Başkanı Abdulhadi Bük, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile g

SİYASET 26.07.2019 11:17:04 0

Antakya/SES

 SP GİK üyesi Çalışkan, Memur Sen Hatay İl Temsilciliği görevine getirilen Bayrakdar´ı kutladı ve başarı dileğini iletti.
Sendikal çalışmaların önemli olduğunu ifade eden Çalışkan, 'Sendikal hareketler ülkemiz için önemli. Ülke meselelerinde sendikalar başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının fikirleri alınarak istişare edilmesi gerekir. Değerlerimizi koruyarak hak arama mücadelesi kutsaldır' değerlendirmesini yaptı. Ziyarete teşekkür eden Memur Sen Hatay İl Temsilcisi Bayrakdar da Memur-Sen olarak kurumlar, tüm siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve kuruluşlarına eşit mesafede yakınlığı bulunduğunu ifade etti ve 'Herkese kapımız açık. Hatay´a, ülkemize faydalı olmak adına en çok üyeye sahip etkili sendikacılık anlayışı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz' dedi.
SP heyeti, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş´a yaptığı ziyarette, 31 Mart seçimleri nedeniyle kutladı ve başarı dileğini iletti. HBB´den yapılan açıklamaya göre, Hatay´ın sorunları ve yapılan çalışmaların konuşulduğu görüşmede, Savaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti, Saadet Partisi´nin ortaya koyduğu duruş ve anlayışın demokrasiye büyük katkı sunduğunu ifade ederek SP heyetine teşekkür etti. Saadet Partisi GİK üyesi Çalışkan da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı yeniden seçilen Savaş´ın omuzlarına mesuliyet yüklediğini aktararak, yeri geldiği zaman tavsiyelerde bulunacaklarını, güzel çalışmaları da destekleyeceklerini söyledi. Çalışkan, belediye başkanı ve meclisin sağduyu ile hareket etmeleri gerektiğini de ifade etti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10739,60%0,90
  • DOLAR

    32,18% 0,08
  • EURO

    34,97% 0,05
  • GRAM ALTIN

    2515,35% 0,21
  • Ç. ALTIN

    4013,31% 0,00