Uluçınar 10-0 yendi

Amatör lig başladı

SPOR 14.09.2019 09:22:04 0
Uluçınar 10-0 yendi

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları başladı. Sezon açılışı nedeniyle Defne´deki Çekmece sahasında oynanan Dursunlu Spor-Samandağ Gençlerbirliği Spor maçı öncesi, sezon açılışı için tören düzenlendi. sezon açılışı törenine Hatay ASKF Başkanı Mehmet Öztürk, Gençlik ve Spor Hatay İl Müdürü M. Cemil Şensöz, Defne Belediyesi Tesis Sorumlu Mithat Mersin, Saha Komiserleri Derneği Hatay Şubesi yöneticileri de katıldı. takım kaptanları ile hakemlere çiçek veren ASFK Başkanı Öztürk, yeni sezonda oynanacak maçların dostluk kapsamında geçmesini deledi.
Geçen yıl grubunda şampiyon olan ve birinci amatör lige çıkan Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü, sezonun ilk maçında sahasında konuk ettiği Antakya takımı Sümer Spor´u 10-0 yendi. Hatay 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden Arsuz Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü, Sümer Spor´u 10-0´lık skorla mağlup etti. Gençlik kampı sahasında oynanan karşılaşmada Uluçınar Gençlik ve Spor Kulübü´nün gollerini Ozan İpek (4), Ahmet Şengil, Ali Polat, Emre Avlar, Eyüp Şeker, Sabit Keleş ile Cengiz Yılmaz attı.
Karşılaşma süresince sahada üstünlüğünü sürdüren Uluçınar Gençlik ve Spor kulübü, oynadığı ilk maçında ligde iddialı olacağı mesajını da vermeye çalıştı. Karşılaşmayı izleyen ve maç sonrasında soyunma odasına giden Arsuz Kaymakam Musa Sarı, takımı ve teknik kadroyu kutlayıp, başarı diledi. Futbolcular ve teknik kadro ile kulüp yönetimi de desteğinden dolayı kaymakam Sarı´ya teşekkür etti.

Kayra: 5-HBB: 0
Hatay 1. Amatör Ligi A Grubunda bulunan takımlardan İskenderun Kayra Spor, Hatay Büyükşehir Belediye Spor´u 5-0´lık skorla yendi. Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada İskenderun Kayra Spor´un gollerini Bestami Dönmez (3), Mehmet Can Saykal ve Mehmet Tüfekçi kaydetti.

Yıldız Spor, Meydan Spor´u 3-1 yendi.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri Hasan Nadir Dörtkaş, Oğuz Yücel Arslan ve Metin Sugurtin´in yönettiği maçta İskenderun Yıldız Spor´un gollerini Rıdvan Fındık, Ömer Şimşek ile Haşim Baykuş attı. İskenderun Meydan Spor´un tek golünü ise Burhan Şimşek kaydetti. Karşılaşmayı izleyenler arasında bulunan Hatay ASKF Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, takımlara başarı diledi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19