Uluçınar, 15-0 kazandı

Geçtiğimiz günlerde AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın, 'Sefer görev emri olanlar göreve hazır olsun ama şu anda ihtiyaç yok' açıklamasına, amatör maçtan destek geldi.

SPOR 8.03.2018 09:57:02 0
Uluçınar, 15-0 kazandı

 

Hatay 2. Amatör Küme C Grubunda mücadele eden Uluçınar Spor ve Azganlık Spor arasında oynanan karşılaşmada görev alan hakemler ve iki takım futbolcuları, mehmetçiğe destek olmak için sahaya, ´Sefer varsa, biz göreve hazırız´ yazılı pankartla çıktı. Sporcular sahaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, Kahramanmaraş´ta partisi AKP´nin il kongresind, 'Sefer görev emri olanlar göreve hazır olsun, ama şu anda ihtiyaç yok' açıklaması ve TSK´nın yürüttüğü ´Zeytin Dalı Harekatı´na destek olmak amacıyla pankartla çıktı. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı´nın da izlediği maçı, Uluçınar 15-0 kazandı.

U 19 Gençler Ligi
Hatay 1. Amatör Küme U 19 Gençler Ligi play-off karşılaşmasında Kırıkhan Spor, Karaağaç Spor´u 7-1 yendi. Karaağaç Belediye Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemlerinde Uğur Şahin, Samet Arsak ile Furkan Ay yönetti. Karşılaşmada Kırıkhan Spor´un gollerini Ümit Asiltürk (3), Bestami Karasulu (3) ile Emre Sözal; Karaağaç Spor´un tek golünü de Ömer Yıldıztaş attı.
Bu sonuçla Kırıkhan Spor, ligdeki puanını 6´ya yükseltti.

Belediye-6-2 yendi
Hatay Amatör Küme U 17 Gençler Ligi D Grubunda mücadele eden İskenderun Belediye Spor, Gözcüler Spor´u her iki yarıda atılan gollerle 6-2 yendi. İskenderun Belediye Spor´a üç puan kazandıran golleri Cemil Devrim (2), Furkan Yolay (2), Cuma Coşkun ile Kağan Piren attı. Bu sonuçla İskenderun Belediye Spor U 17 takımı puanını 9´a yükseltti.

Maç öncesi şehitler için saygı duruşu
Hatay Amatör Küme U 15 Ligi D Grubunda mücadele eden Karaağaç Spor, Kırıkhan Belediye Spor U 15 takımını 12-0 mağlup etti. Karaağaç Belediye Spor Tesislerindeki karşılaşma öncesinde, Afrin´de devam eden Zeytin Dalı harekatında şehit düşen mehmetçikler için saygı duruşu yapıldı. Hatay Bölgesi Hakemlerinden Sergen Gençoğlu, Mehmet Güzelburç ile Serdar Kahraman´ın yönettiği maçta, Karaağaç Spor´un gollerini Beyhan Güler (3), İbrahim Acar (2), Barış Yaman (2), Ali Kanat, Hasan Atalay Ulus, Gökdeniz Gök, Ali Ozan Yangın, İzzet (kendi kalesine) attı.

Kayra: 5- Gözcüler: 0
Hatay Amatör Küme U 15 Ligi C Grubunda mücadele eden İskenderun Kayra Spor, Gözcüler Spor´u 5-0lık skorla yendi. Gözcüler Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada, Kayra Spor´un gollerini Ahmet Can Elmacı (2), Rıdvan Dönmen (2) ile Ahmet Toprak attı.
Bu sonuçla İskenderun Kayra Spor, ligdeki puanının 22´yı çıkardı ve grup liderliğini sürdürdü.

Cilli Spor´dan kutlama
Samandağ Cilli Gençlikspor YK üyesi Nihat Arslan, Süper Amatör Liginde şampiyon olan Samandağ Spor´u kutladı ve play offl maçlarında başarı diledi. Samandağ Anadolu Lisesi´nin Türkiye Şampiyonası´nda tur atladığını da belirten ve lise takımını da kutlayan Arslan, 'İlçede spor anlamında önemli gelişmeler yaşanıyor. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştıracak ve iyi, sağlıklı bireyler olmalarını sağlayacak en önemli faktör spordur. Sporun geliştirilmesi demek yeni sağlıklı ve yetenekli gençlerin dünyaya kazandırılması demektir. Birlik ve dayanışmamız sayesinde inanıyoruz ilçemiz çok daha güzel başarılarla da anılacaktır' açıklamasını yaptı.


Anahtar Kelimeler: Uluçınar kazandı hatay

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23