Uluçınar, 4-2 yendi

Hatay 1. Amatör Ligi

SPOR 23.09.2019 11:10:02 0
Uluçınar, 4-2 yendi

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay 1. Amatör Liginde mücadele eden Arsuz Uluçınar Spor, Hatay Büyük Şehir Belediye Spor´u 4-2 mağlup etti. Antakya Mazım Koka sahasında oynanan karşılaşmada rakibini yenen Uluçınar Spor, ligin ikinci haftasında da sahadan galibiyet ve 3 puanla ayrılarak, ligdeki puanını 6´ya yükseltti.

Yıldız: 6- yeni Çağ: 1
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda oynayan İskenderun Yıldız Spor, Yeni Çağ Spor´u 6-1´lik skorla yendi.
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri akan Özpınar, Sadettin Arslan ile Onur Dönmez´in yönettiği karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor´un golleri Ömer Şimşek (2), Halis Aktuğ (2), Selçuk Çabuk ile Özgür Bayır atarken, Yeni Çağ Spor´un tek golü Faysal´dan geldi. Bu sonuçla İskenderun Yıldız Spor, ligdeki puanını 6´ya çıkardı.
Öte yandan Hatay Süper Amatör Ligi takımlarından Dursunlu Spor, Armutlu Spor´u 3-1 mağlup etti. Antakya´daki Çekmece sahasında oynanan karşılaşmada rakibini yenen Dursunlu Spor, ligdeki puanını 6´ya yükseltti.

Meydan ve Samandağspor´dan transfer
Hatay 1. Amatör Liginde mücadele eden İskenderun Meydan Spor, geçen sezon Körfez İskenderun Spor´da forma giyen Sedat Kaymaz´ı transfer ederek, renklerine bağladı. Meydan Spor yönetimi, lisans konusuna yardıncı olan Körfez İskenderun Spor kulüp Başkanı Ahmet Sürer´e teşekkür ederek, takımın formasını hediye etti.
Hatay Amatör Liginde mücadele eden Samandağspor, takımın teknik direktörlüğüne Nihat Tümkaya´yı, yardımcılığına da Gökhan Sabancı´nın ardından Defne2013 Spor takımı antrenörü Umut Karataş´la U19 kategori için anlaştı. Samandağspor Başkanı Yusuf Yatkın, alt yapımıya öner verdiklerini ifade etti ve 'U19 kategorisinde şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bu kadar emin konuşuyorum çünkü çok iyi çalışıyoruz ve bunu sezon sonunda kupayla süsleyeceğiz' değerlendirmesini yaptı.

Fençler Ligi U 19 kategorisi
Hatay 1. Amatör Gençler Ligi U 19 kategorisinde mücadele eden İskenderun Kayra Spor, Arsuz Karaağaç Spor U 1) takımını 2-1 mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Mehmet Can Saykal ve Mehmet Tüfekçi kaydetti.
Hatay 1. Amatör Gençler Ligi U 19 kategorisinde bulunan takımlardan İskenderun Spor ise Payas Spor´u 4-2´lik skorla yendi. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor´a galibiyeti getiren golleri Ali Keskin, Ahmet Sabahoğlu, Doğukan Tekerek ve Fırat Akgündüz attı.

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23