Ümit Günay CHP´den aday adayı

YSK´nın seçim takvimi başladı, İSTE´den istifa etti

SİYASET 3.12.2018 10:18:05 0
Ümit Günay CHP´den aday adayı

Akın Bodur/İskenderun

2019 yerel seçim takvimi kapsamında YSK´nın açıkladığı 01-15 Aralık tarihleri arasında istifa ederek, kamu görevlileri aday adaylıklarını açıklamaya başladı. İskenderun Teknik Üniversitesi İskenderun Meslek Yüksekokulu öğretim görevlisi Ümit Günay, İskenderun Belediye Başkan aday adaylığı için CHP İskenderun ilçe örgütüne başvuruda bulundu ve aday adaylığını açıkladı.
CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetimi ile belediye başkan aday adaylarının da bulunduğu adaylık açıklamasında konuşan Ümit Günay, 'Bugün burada bir görevi, bir ödevi ifa etmeye geldik. Bugün desteklerinizi gösterdiniz. Bundan sonra da destek vereceğinize eminim' dedi.

Günay: Siyaset örgüt işidir
CHP İskenderun Belediye Başkan aday aday Günay, parti binasında önceki gün yaptığı açıklamada şunları söyledi: 'Bu benim için bir görevdir, ödevdir. Ben görevimi yapıyorum. Aday belirleme sürecinin partimize yakışır, hiç bir şekilde partimizin örselenmeden sonuçlandırılmasını arzu ediyorum. Benim için her aday adayı bir kardeştir. Siyaset örgüt işidir ve parti örgütümüzün başımın üzerinde yeri vardır. Bu yolu beraber yürüyeceğiz. Adaylığı Ankara verir, genel merkezler ama oyu bu halk, bu seçmen verecektir. Bu seçmen belediye başkanını seçecektir. Bu nedenle seçmenin önüne en uygun aday ile çıkmalıyız. Şu an hepimiz aday adayı sürecindeyiz. Hiç bir aday adayı arkadaşıma haksızlık etmek istemem, bu nedenle projelerden söz etmeyeceğim.'

'Huzurlu, gelişmiş, mutlu bir kent yaşamı vaat ediyorum'
İskenderunlu olup, kentte yaşadıını ve yaşamayı sürdüreceğini ifade eden Günay, aday olup, seçilmesi halinde de projelerini yaşama geçireceğini belirtti. Günay, 'Kentin sivil toplum kuruluşları, muhtarları ve tüm dinamiklerini ile birlikte hareket edeceğim. Bu kente bey, paşa seçmeyeceğiz, bize hizmet edecek insanı seçeceğiz. Belediye başkanı halka hizmet edecek. Belediye başkanı kimsenin çantacısı değildir. Bu kent ile ilgili kararları bu kentin insanları verecek. Kentin cefasını çekenler sefasını sürecek. Her soruna iyi niyetle, samimiyetle çözüm bulacağız. Oy versin, vermesin herkesin hakkında iyi konuştuğu, saygı duyduğu, ulaşabildiği, yanlışı olmayan, hinlik ve cinliği olmayan bir belediyecilik yapacağız. Üniversitemize, gençlerimize, yaşlılar ve ihtiyaç sahipleri için pozitif ayrımcılık uygulayacağız. Yaşanılır bir kent yaşamı hedefliyoruz. Bizlerle birlikte bu kente katkı sunan iş adamlarımıza imkânlar ölçüsünde kolaylık sunacağız. Belediyeyi sorun etmeyecekler, Bu kentin yükünü taşıyanların başımızın üstünde yeri var. Huzurlu, gelişmiş, mutlu bir kent yaşamı vaat ediyorum. Herkesin, her kesimin oyuna talip olacağız. İnsanlarımıza umut olacağız ve bu seçimi kazanacağız. Seçim gecesi üzülmemek için, kazanmak için aday adayı oldum. Herkesin oyuna talibim ve kazanacağıma inanıyorum. Bunu görmeyenler görsün, duymayanlar duysun. Ben bu seçimi kazanacağım, sizlerle birlikte kazanacağım. Destek verin, güç verin. Bu seçimi hep birlikte kazanalım. Herkesin hesabı var, benim de sizlerin de. Ancak hiçbirimizin hesabı halkımızın, seçmenin hesabı üzerinde değildir. Kimsenin kentin kaderini kendi konumuna göre dizayn etmesine izin vermeyiniz' dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00