Üniversiteliler, piknik alanını temizledi

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalan öğrenciler, Serinyol piknik alanında genel temizlik çalışması yaptı, 500 fidanı da toprakla buluşturdu.

GÜNCEL 30.04.2019 10:39:28 0
Üniversiteliler, piknik alanını temizledi

Antakya/SES

 Serinyol piknik alanında çevre temizliği yapan öğrenciler, yörede yaşayanların herkesin kullanımına açık olan piknik alanlarına daha özen göstermesinin misajını da verdi.
Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Okuyucu, yurt müdürleri, kurum personeli ve 200´e yakın öğrencinin katıldığı çevre temizliği etkinliğinde, çevre temizliğinin önemi hakkında da bilgi verildi. Günümüzde çevre temizliğinin çok önemli olduğunu ifade eden Okuyucu, her vatandaşın kendi evi gibi çevreyi de aynı şekilde görmesi halinde çevrenin hiçbir kirlenmeyeceğini ifade etti.

Öğrenciler, fidan da dikti
Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan öğrenciler, Serinyol Kredi Yurtlar Kurumu Orman Alanında 500 fidanı toprakla da buluşturdu. Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Okuyucu, geleneksel hale getirdikleri fidan dikme etkinliğini bu yılda gerçekleştirdiklerini ifade etti. Yurtta kalan öğrenciler adına 500 fidanı toprakla buluşturduklarını belirten Okuyucu, projeyle gençlerin sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını sağlamak ve farkındalıklarının artırılmasını amaçladıklarını söyledi. Okuyucu, “Fidan dikimi ile eğitim öğretimlerini tamamlayan öğrenciler, memleketlerine gittiğinde ektikleri fidanlar Hatay´da yaşayacak' değerlendirmesini yaptı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00