“Üreten bir Arsuz yaratacağız”

CHP Arsuz Belediye Başkan adayı Asaf Güven, kentin lokomotif iki sektörü tarım ve turizmi için bir çalışma programı hazırlayacaklarını belirterek, bunu kent dinamikleri, üniversite, ilgili kuruluş, üreticiyle projelendireceklerini söyled

SİYASET 22.02.2019 12:21:04 0
“Üreten bir Arsuz yaratacağız”

İskenderun/SES

Arsuz´ta seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlere ilişkin yapılan yazılı bilgilendirmeye göre Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, ‘kentin başta tarım ve turizm olmak üzere ihtiyaç haritasının çıkarılacağını, bu konuda çiftçi, turizmci ve yetkili kurumların işbirliğine başvurarak, üniversiteler de dahil projeler üretileceğini, ilçede kooperatifleşmenin gelişmesine katkı sunacağını belirterek, gençlere okuma alışkanlığı kandıracak projeler de hayata geçireceklerini´ ifade etti.
'Biz, yaşadığımız şehri halkçı belediyecilik anlayışıyla kucaklamaya, toplumun tüm katmanlarıyla hep birlikte ortak paydada yönetmeye, gerçekçi projelerle tarımda, turizmde, kültür ve sanatta kalkındırmaya, dertlerine derman olmaya geliyoruz” diyen Güven, ekip olarak çabalarının Arsuz´un aydınlık geleceğine yönelik olduğunu kaydetti. Güven, şunları paylaştı: “Mahalleler arasında fırsat ve hizmet eşitliği sağlanan, hakça paylaşan, hesap verebilen, şeffaf yönetilen, şeffaf ve dürüst politikalar ile güven duyulan, en önemlisi de üreten bir Arsuz yaratmaya kararlıyız. Birlikte yönetip, birlikte gülümseyeceğimiz aydınlık bir Arsuz için çıktığımız yolda da en büyük gücümüz, güvencemiz ve dayanağımız halkımız ve birlik, beraberliğimizdir. Ayrışmadan, herkesle el ele verip, gücümüze güç katarak soğuk rüzgârları birlikte bahara çevireceğiz. ‘Sen – Ben´ olarak değil, ‘biz´ olarak, bütün Arsuzlularla birlikte karşılayacağız baharı.”


Anahtar Kelimeler: Asaf Güven Arsuz

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00