'Üreten bir belediyeye ihtiyaç var'

Vatan Partisi (VP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yunus Özgür Yıldırım ve İskenderun Belediye Başkan adayı Beşir Baysoy, seçim çalışmalarını kentin Denizciler, Sarıseki ve Karayılan Bekbele mahalleleri ve Bekbele´de kurulan

SİYASET 30.03.2019 09:22:33 0

Akın Bodur/İskenderun

 VP belediye başkan adayları İskenderun´da Özçelik İş Sendikası Şubesini de ziyaret ederek yönetcilerle görüştü, partinin sendika bürosu başkanı Yıldırım Koç´un sendikalar ve işçi sınıfının mücadelesini anlatan kitapı hediye etti. Turan Otağı Derneği yöneticileri de VP adaylarının bazı g eçilerine eşlik etti.
Hatay´ın bitçi çeşitliliğinde zengin olduğu anımsatılıp, Akdeniz bölgesinden toplanan bitkilerle 280 kalem bitkisel yağ üreten Bitkisel Muslu Medine Bitkisel Ürünler Merkezi YK Başkanı Abdurrahman Muslu ve çalışanlarla görüşen VP adayları, fabrika ve üretimi hakkında bilgi aldı. VP HBB adayı Yıldırım, seçimi kazanması halinde belediye imkanlarını fabrika gibi üretim yapan, katma değer yaratan üreticilere kaynak aktaracaklarını söyledi. Yıldırım, 'Türkiye bir darboğazda ve üretim sıkıntısı çekmektedir. Bizim belediyecimlik anlayışımızda, üretimin canlandırılması programını uygulanacak. Üretim ekonomisi için işçisi, köylüsü, esnafı ve fabrika sahipleriyle belediyei yöneteceğiz' dedi. Baysoy da 'Ekonomik darboğazdan çıkabilmek için üretmek gerekir. Üreten bir belediyeye ihtiyaç var' değerlendirmesinde bulundu. Baysoy, kent sokakları ve eğitim kurumlarında çocuklar için hazırlanan Nutuk kitabını ücretsiz dağıttı. Çocukların Atatürk´ün hangi şartlarda bir devrim gerçekleştirdiğini bilmesini istediklerini ifade eden Baysoy, 'Atatürk devrimcisiyim. Atatürk bizim milli önderimizdir. Onun açtığı yoldan gidilmesi için mücadele ettim.
Gericilik ve bölücülük merkezleri sürekli Atatürk devrimlerini hedef almakta, cumhuriyet devrimlerinin yıkılması için mücadele ediyorlar. Bu merkezler özellikle çocukların kafalarını çelmektetir. Bunlara karşı bir yeni nesil yetişmesi için Nutuk kitabını çocuklara dağıtıyoruz ve buna devam edeceğiz. Geleceğimiz Atatürk devrimlerindedir' açıklamasını yaptı. VP HBB adayı Yıldırım, Antakya, Samandağ ve Defne´deki seçim çalışmasını, partisinin Antakya Belediye Başkan adayı Mehmet Çokluk, Samandağ Belediye Başkan adayı Fuat Terzi ve Defne Belediye Başkan adayı Leyla Erk´le birlikte yaptı, Hatay Barosunu da ziyaret etti.
VP atay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yıldırım, Antakya´nın Kuzeytepe mahallesi ve Yeni Sanayi Bölgesi esnafında yaptığı seçim çalışmasında, yöredekilerin sıkıntılı olduğunu belirterek, çözümün partisinin yerel yönetim programı olacağını söyledi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,21% -0,18
  • EURO

    34,70% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2398,24% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00