Üstün’den teşekkür konuşması

Seçim sandıklarından alınan ve kesin olmayan sonuçlara göre Arsuz Belediyesini kazanan CHP’nin adayı Sami Üstün, teşekkür konuşmasını Karaağaç hizmet binanı önünde yaptı.

SİYASET 1.04.2024 01:39:00 0
Üstün’den teşekkür konuşması

İskenderun/SES
Açılan sandıkların kazandığının gösterdiği saat 22.30 civarında Sami Üstün, ailesi, yakın çalışma arkadaşlarıyla Arsuz Belediyesi Karaağaç ek hizmet binası önüne geldi. 

Toplanan kalabalık nedeniyle Arsuz yolu bir süre araç trafiğine kapatıldı, yan yollardan geçiş verildi. Sami Üstün’ün saat 22.30’da teşekkür konuşması yapacağı alana Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de gelerek kutlamalara katıldı.

Kalabalığa “30 Mart yumurta bayramıydı. O günü bugüne bağlayan geceyi şenliğe çevirdiniz” diye seslenen Sami Üstün, parti içindeki küskünlüklerin giderilmesi çağrısı yaptı. 

CHP’ye karşı çalışanları da sorguladığı konuşmasında Üstün, şunları kaydetti: “Bugün sadece Arsuz’da değil, Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği partiye verdiğiniz emeklerde sadece Arsuz’da değil, büyükşehirde de bayrağımızı dalgalandırdık. Bugün 11 büyükşehir belediyesi elimizdeyken sayı 14’e çıkmak üzere. Bu coşku, güzellik hepimizin. İnşallah İskenderun’da da bayrağımızı dalgalandırır, size bir bayram hediyesi olur. En güzel bahar yarın başlıyor. İstanbul’da, Ankara’da, Adana’da, İzmir’de, Hatay’da… her yerde varız. Hep söylediğimiz bir şey var: Halktan daha büyük güç yok. Söz veriyoruz; bu coşkuya, bu alkışa, bu teveccühe yakışmak için var gücümüzle çalışacağız. Yola çıktığımızda kişisel menfaatleri yüzünden Atatürk’ün partisi olan, hayatımızda her bir okunun çok büyük önemi olan, yaşam felsefesi olan CHP’nin oyunu düşürmek için çeşitli bahanelerle aramıza girmeye çalışanların karnesini bugün halk verdi.”


Anahtar Kelimeler: Üstün’ teşekkür konuşması

"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62