Uyum sorunu azalıyor

Mersin deplasmanından galibiyetle dönen Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. Grubu takımlarından 5 Temmuz İskenderun Spor´un teknik direktörü Hıdır Özdemir, yeni bir takım olmalarının getirdiği uyum sorununun giderek azaldığını belirtti.

SPOR 23.10.2019 09:37:49 0
Uyum sorunu azalıyor

Orhan Yıldız/İskenderun

 Özdemir, “Oyuncularımızı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Eksiklerimizi gidermek ve daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor galibiyetini değerlendiren Hıdır Özdemir, bu karşılaşma ile hem galibiyet serisini sürdürdüklerini nem de liderliği koruduklarını söyledi. Özdemir yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Oyuncularımızı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Eksiklerimizi gidermek ve daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni bir takım olduğumuz için en büyük sıkıntımız uyum. Uyum Sorununu her geçen gün daha asgariye indiriyoruz. Her maç uyumumuz daha iyiye gidiyor.”

“Önemli bir galibiyet aldık”
Lige iyi başlangıç yaparak seriyi devam ettirmek için Mersin Meskispor maçını da kazanmak üzere sahaya çıktıklarını ifade eden Özdemir, şu değerlendirmeyi yaptı: “Maça çok iyi başlamamıza rağmen 10. dakikadan sonra takımımız sahaya ağırlığını koyarak, üstün bir oyun sergileyerek kalitesini koymaya başladı.
Savunmadan ayağa pasla, orta alanda iyi organize olup, gerek kanat, gerekse göbekten hücumlar geliştirdik. Çok pozisyona girmemize rağmen bir türlü bir türlü istediğimiz golü bulamadık. Her geçen dakikada baskımızı arttırdık ve aradığımız golü bulduk. İlk yarının sonlarında farkı açabilirdik. Ama yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. İkinci yarıya, İlk yarıya oranla daha kötü başladık. Anlamadığımız bir şekilde topu rakibe verdik. Rakibin top ile oynamasına izin verdik. İkinci yarının belirli bölümlerinde çok net kontraataklar yakaladık. Fakat hiç birinden faydalanamadık. Maçın son bölümünde oyuna ağırlığımızı koyarak topa daha fazla sahip olduk. Son bölümü çok iyi oynadık ve 2. golü bularak çok önemli bir galibiyet aldık.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57