“Uyumla hizmet ürettik”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana İskenderun´a ve Odaya yakışır hizmet vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Mevzuat çerçevesinde tüm yönetim ve me

EKONOMI 29.12.2017 10:21:57 0
“Uyumla hizmet ürettik”

 

Çalışma yönetmeliğinde yıl içinde değişikliğe giderek toplantıların basına kapalı gerçekleştirilmesini kararlaştıran İTSO Meclisi´nin 2017 yılının son toplantısında yıllık faaliyetlerinin görüşüldüğü bildirildi. İTSO Halil Şahin Meclis Salonunda Meclis Başkanı Servet Ugutmen Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, şunları ifade etti: “Bu yıl da Odamızda dolu dolu etkinlikler faaliyetler, eğitimler oldu. Bizler de yönetim kurulu olarak önemli ziyaretlerde bulunarak iş dünyası ile birebir görüşme, sorunları yerinde dinleme ve çözüm bulmak için yoğun bir şekilde çalıştık. Tespit edilen sorunları ise Ankara´da en yetkili birimlere iletmenin gayreti içerisinde olduk. İTSO´da gerek personellere, gerekse üyelerimize karşı olan sorumluluk bilinci ile hareket ettik. Odamızda gerçekleştirilen faaliyetleri kamuoyu ile paylaştık. Bu gün Mecliste okumuş olduğum 15 sayfalık faaliyet raporları da yapmış olduğumuz çalışmaların önemini gözler önüne sermektedir.”

122 öğrenciye burs verildi
İTSO yönetim kurulu üyesi ve Muhasip Üye Necat Özkaya da, Meclis üyelerine Odanın 2017 yılı içerisindeki ekonomik faaliyetleri hakkında sine vizyon destekli olarak bilgi verdiği kaydedilen İTSO basın bülteninde, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı Başkanı Doğan Erten´in de çalışmalar hakkında bilgi verdiği kaydedildi. Erten, şu bilgileri paylaştı: “2017-2018 yılı içerisinde vakıf olarak 122 öğrenciye burs verdik. 2018 yılında ise 150 öğrenciye burs vermeyi hedefliyoruz. Bu da İTSO yönetimi ve meclisimizin sayesinde gerçekleşiyor. Vakfımıza destek verenlere teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar vakfımızın verdiği burs sayısı ise 1001 olarak gerçekleşti. 1001 kere maşallah diyorum ve 2018 yılının herkese hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”


Anahtar Kelimeler: Uyumla hizmet ürettik

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00