'Uyumsuzluğunun acısını vatandaş çekti'

CHP İskenderun Belediye Başkan adayı Yılmaz Şahutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında kentin Bekbele, Denizciler ve Çınarlı mahallelerinde ev toplantıları düzenledi ve hedefini anlattı.

SİYASET 5.03.2019 11:05:16 0

Nesrin Geyik/İskenderun

Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile parti yöneticilerinin de katıldığı toplantılarda konuşan Şahutoğlu, Hatay´ın en çok vergi ödeyen iller arasında yer almasına karşı ´üvey evlat´ muamelesi gördüğünü ifade ederek, 'Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkisi dahilindeki birçok hizmeti yerine getirdi ancak ilçe belediyesinin engellemelerine de maruz kaldı. HBB ´bütçem hazır yer gösterin hizmeti getirelim´ dedi ama ilçe belediyesi HADO´ya yer vermedi. HADO, ilaçlama ve daha bir çok konuda HBB ve ilçe belediyesinin uyumsuzluğunun acısını vatandaşlar çekti. Biz daha fazla zaman kaybetmek istemiyoruz. Bu nedenle hem kendimiz hem de Lütfü Savaş için desteğinizi bekliyoruz. Özellikle bu bölgelere yönelik çok büyük projelerimiz ve bunla gerçekleştirecek irademiz var. Güç verin, birlikte güçlenelim, güçlü bir İskenderun için hep birlikte çalışalım. Güçlü yönetimi sizin desteğinizle kuralım' dedi.
Üç yıl önce Ankara´daki kongreye giderken kazada yaşamını yitiren Seydi Karakuş, Düzgün Argun ve Hasan Koyuncu´nun ölüm yıldönümleri nedeniyle Cemevinde düzenlenen anma ile Turan Otağı Derneğinin dayanışma etkinliğine katılan Şahutoğlu, Barbaros, Sakarya ve Dumlupınar Mahallelerinde de halkla biraraya geldi. İskenderun Ortodoks kilisesini de ziyaret eden Şahutoğlu, vakıf başkanı Can Teymur ve yönetimiyle görüştü. Şahutoğlu, 'Hatay medeniyet şehri, barışın, kardeşliğin şehri. Dünyaya model oluşturmuş bir şehir. Bu tabloda, bu güzide topluluğumuzun çok büyük katkısı var. Kentimizdeki hoşgörü iklimini, huzur ve güven ortamının tahsisi ve devamı için gayret sarf edeceğiz. Bu şehrin ruhuna dokunacağız. Tüm hastalıklarını opere edeceğiz. 1 Nisan sabahı kazanan İskenderun olacak” değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00