Uyuşturucu ile mücadele

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda dün ilçelerde eş zamanlı değerlendirme toplantıları düzenlendi.

GÜNCEL 23.01.2020 10:45:52 0
Uyuşturucu ile mücadele

İskenderun/SES

 Toplantı, İskenderun ve Arsuz´un yanı sıra Hatay´ın 15 ilçesinde eş zamanlı olarak yapıldı.
İskenderun´da yapılan uyuşturucu ile mücadele toplantısı, kaymakamlık binasında gerçekleştirildi. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden´in başkanlığında yapılan 'Uyuşturucu ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan kaymakam Yönden, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti. Yönden, 'Geleceğimizin teminatı olan çocukların zehirlenmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu konuda emniyet ve ilgili kurum müdürleri en ufak bir aksaklığa müsaade etmeden, üzerlerine düşen görevi eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Madde bağımlılığı sorununu hep birlikte ve el birliği yapılarak, güç birliği yapılarak çözebiliriz. Gençlerin bağımlı bireyler olmasını istemiyorsak, onları spora, sanata yönlendirmeli ve bu alandaki çalışmalara öncelik vermeliyiz. İskenderun Kaymakamlığı da uyuşturucu ile mücadele konusunda üzerine düşeni dünden daha fazla bir şeklide mücadele ederek, aşarız diye düşünüyorum' dedi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, kaymakam Yönden başkanlığındaki uyuşturucu ile mücadele toplantısına İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Cumhuriyet Başsavcıvekili İsmail Güngör, HBB 2. Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk , ilçe jandarma komutanvekili Astsubay Başçavuş Medet Sönmez, içe emniyet müdürü Nevzat Güneş, müftüvekili Mehmet Altunal, İskenderun Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürü Tayfun Yıldırım, İskenderun Milli Eğitim Müdürvekli Ahmet Yanmaz, sağlık müdürü Dr. Volkan Yeter,İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadir Başar, Tarım ve Orman Müdürü Osman Hatlar, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Muhyiddin İbn-i Arabi Erkek Yurdu Müdürü Mehmet Ali Yılmaz, İskenderun M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Nihat Doğan, İskenderun T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Celalettin Çeşme, İskenderun Denetimli Serbestlik Müdürü Mesut Akdülger katıldı.

Arsuz´da mücadele sürüyor
Arsuz Kaymakamlığı, İçişleri Bakanlığının genelgesi doğrultusunda uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmaların sürdürüldüğünü ve kentteki tüm kurum ve kuruluşların uyum içerisinde çalışması, yapılan ve yapılacak çalışmaların değerlendirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. Arsuz´ Kaymakamlığında düzenlenen ve kaymakam Musa Sarı´nın başkanlığında yapılan toplantıda, uyuşturucu kullanımı gerçekleşebilecek parklar, okul ve çevreleri, metruk bina ve benzeri konuların değerlendirilmesinin yapıldığı, geçmiş yılların istatistikleri ile yapılan ve yapılacak eğitimlerin görüşülüp, kurumlara çeşitli görevlerin verildiği açıklandı. Kaymakamlıktan yapılan açıklamaya göre, kaymakam Sarı başkanlığında gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele toplantısına ilçe emniyet müdürü Halil Karabacak, ilçe jandarma komutanı yüzbaşı Erkan Karakaş, ilçe milli eğitim müdürü Ramazan Dönmez, sağlık müdürü Dr. Pelin Türbedar Gökpınar, ilçe tarım müdürü Serkan Yılmaz, müftü Mehmet Çinar, kaymakamlık yazı işleri müdürü Mustafa Demirdelen, ilçe sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürü Ayşe Sümer, Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Cevdet Aydemir ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00