Uyuşturucu operasyonları

Hatay´ın farklı ilçelerinde polis ve jandarmanın ayrı ayrı yaptığı operasyonlarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

GÜNCEL 5.11.2020 13:19:10 0
Uyuşturucu operasyonları

İskenderun/SES

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Samandağ Jandarma Komutanlığı timleri, Mağaracık Mahallesinde Y.H. adlı kişi tarafından maddi kazanç elde etmek amacıyla uyuşturucu madde imal ve ticareti yapıldığı bilgisi üzerine düzenlenen operasyonda, satışa hazır 12´si paket halinde ve 3 adet´i cam kavanoz içerisinde olmak üzere toplam 4.250 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Antakya Jandarma Komutanlığı timleri de kontrol noktasından kaçmaya çalışan 31 LT....plakalı motosiklet sürücünün yere atttığı poşette, 2.005 adet captagon hap ele geçirildiğini, motosiklet sürücüsü R.K. ve motosiklette bulunan A.S.´nin Demirkent Mahallesinde yakalandığını bildirdi. Altınözü Jandarma Komutanlığı timleri de yol kenarında bulunan 31 GT ....ve 31 EJ .....plakalı araçlarda H.K, A.K, S.D, M.A.B. M.K. ve İ.K isimli kişilerin üzerinde yapılan aramada hassas terazi ile 82 gram Metamfetamin ele geçirdi, gözaltına alınanlardan S.D, A.K. ve H.K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Alaaddin Köyü civarında 2 kg esrar maddesi ile yakalanan Z.S isimli kişinin Akasya Mahallesinde bulunan evinde yapılan aramada 10 adet Captagon hap, 2 gram Kubar esrar, 2 gram Takoz esrarın ele geçirildiğini; M.E isimli şahsın Akasya Mahallesindeki ikametinde yapılan aramada da boyu 45 cm uzunluğunda 1 adet Hint Keneviri Bitkisinin ele geçirildiğini; H.O adlı kişinin Harbiye Mahallesindeki evinde yapılan aramada ise 870 gram kubar esrar, 1 adet hassas terazi, 170 cm uzunluğunda 1 Keneveri Bitkisinin ele geçirildiği duyuruldu. Polisin, Reyhanlı´daki TİGEM civarında elektrik direği altında, 1 kilo 218 gram takoz esrar, 2.000 adet Captagon hap ele geçirdi. Samandağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Deniz Mahallesinde C.C. isimli kişiye ait evde 15-20 gram kuru esrar maddesi tohumu, 630 gram kuru esrar, 9 kök ve 11 dal Hint Keneviri Bitkisi, aüynı mahallede oturan M.Y.´nin evinde yapılan aramada ise 2.600 gram kuru hint keneviri ele geçirildi.
İskenderun´da da polis Barıştepe Mahallesinde T.K. isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 130 gram gelen Uc diye tabir edilen sentetik kannabinoid, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca ve şarjör ile 9 adet 7,65 mm fişek, Kocatepe Mahallesinde M. Ö. isimli şahsın evinde yapılan aramada ise 140 gram gelen Uc diye tabir edilen sentetik kannabinoid ele geçirdi. Kırıkhan polsi ise Alparslan mahallesinde yaptığı aramada banyo kısmında siyah poşetler içerisinde 98.125 kilo takoz esrar ele geçirildi ve olayla ilgili olarak Z.H., N. A.A. ve M. E. adlıyabancı uyruklu kişileri gözaltına aldı. Dörtyol´da ise polis Ocaklı Mahallesinde bulunan H.Ç. adlı kişinin 2 ayrı adresine yaptığı operasyonda, 362 gram esrar ve 16 gram dişi hint keneviri tohumu ele geçirdi.


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00