Uyuşturucu operasyonu

Hatay´da polis ve jandarma İskenderun ekiplerinin , Erzin, Antakya ve Hassa´da ayrı ayrı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

GÜNCEL 19.10.2021 16:59:10 0
Uyuşturucu operasyonu

İskenderun-Antakya/SES


Hatay Valiliğinden yapılan ´basın bilgi not´ açıklamalarında şunlara yer verildi: 'İskenderun NSM Grup Amirliğince yapılan çalışmalarda; D.A.´ya ait araçta yapılan aramada 2230 gram kubar esrar ele geçirilmiştir. A.C. ve S. Ç.´nin içerisinde bulunduğu araçta yapılan aramada 1010 gram esrar ele geçirilmiştir. S.A.‘nın ikametinde yapılan aramada 1 gram eroin, özel reçeteye tabi 1 adet suboxone hap, 1 adet hassas terazi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmışlardır. A.A.´nın sevk ve idaresinde bulunan araçta yapılan aramada 28 adet captagon hap, 16 adet lyrica hap ele geçirilmiş, şahıs çıkartıldığı adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Erzin Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Yoncadüzü Mahallesinde bulunan bir ikamette yapılan aramada; 640,5 gram eroin, 6320 TL para, 2 adet cep telefonu ele geçirilmiştir. İkamet sahibi B.B. sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakılmış, ikamette bulunan ve hakkında nitelikli cinsel saldırı suçundan arama kaydı bulunan C.K. ise tutuklanmıştır.'
Ayrıca, İskenderun´da NSM Grup Amirliği ekiplerince hakkında ´Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticaret´i suçundan aranması olan G.E. çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinsel içerikli ´çikolata´ ve ´mendil´
Açıklamaya göre, Antakya´da düzenlenen oporasyonda cinsel içerikli çikolata, mendil, hap, içecek, spreyin ele geçirildiği açıklandı. Valilikten yapılan açıklamada şunlara yer verildi: 'KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Antakya Haraparası Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 01... plakalı araçta yapılan aramada; 6.482 adet cinsel içerikli jel, 273 adet cinsel içerikli çikolata, 214 adet cinsel içerikli içecek, 94 adet cinsel içerikli hap, 60 cinsel içerikli mendil, 16 adet cinsel içerikli sprey, 13 adet medical krem, 8 adet cinsel içerikli damla ele geçirilmiştir. Olayla ilgili C.H. yakalanarak hakkında 5607 SKM´den adli işlem yapılmıştır. KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince Antakya´da bulunan 3 işyeri ve 1 depoda yapılan aramada; 1.024 paket tütün 952 kg., 7.060 adet tütün mamulü ve bandrol, 52.000 adet boş makaron ele geçirilmiştir. T.S. hakkında 5607 SKM´den adli işlem yapılmıştır.'
İskenderun´da da Kom Grup Amirliğince gümrük kaçağı sigara kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda 19… plaka sayılı araçta yapılan aramada M.F.´den; 2.300 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi ve M.F. hakkında a 5607 SKM´den adli işlem yapıldığı bildirildi.

Jandarmadan esrar operasyonu
Hatay İl Jandarma Komutanlığı KOM Ş.Md.lüğü ile Hassa İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 10 Ekim 2021 tarihinde icra edilen faaliyet esnasında 31 ABR .... plakalı araç içerisinde ve Akbez mahallesinde ikamet eden M.A.G isimli şahsın ikametinde uyuşturucu ve uyarıcı madde bulunduğu bilgisi alınmıştır. Konuyla ilgili KOM Şube Müdürlüğü ile Antakya ve Hassa İlçe jandarma komutanlığı tarafından uyuşturucu madde arama köpeği Tonaj ve bomba arama köpeği Süngü ile birlikte içerisinde T.Y., A.R.M. ve A.W. isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada 563 gram uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen Metamfetamin ile M.A.G. isimli şahsın evinde yapılan arama sonucunda, 25 adet captagon hap ve 51 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiştir. Soruşturmanın tamamlanmasını müteakip adli makama sevk edilen şüphelilerden M.A.G. ile A.W. isimli şahıslar serbest bırakılmış, T.Y. ve A.R.M. isimli şahıslar ise tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00