'Vakit icraat vakti'

24 Haziran genel seçimlerinde AKP adayı lorak Hatay´dan milletvekili seçilen Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik, partisinin İskenderun, Arsuz, Belen, Payas, Dörtyol, Erzin, k?

2.07.2018 11:07:57 0

Akın Bodur/İskenderun

İskenderun´da partisi AKP ilçe teşkilatına yaptıkları ziyarette, partileri ile buluşan Hatay´ın yeni milletvekilleri arasında yer alan Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdülkadir Özel, Hüseyin Şanverdi ve Sabahat Özgürsoy Çelik, çiçeklerle karşılandı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı AKP´deki toplantıda konuşan partinin ilçe başkanı Bestami Bilgili, siyasi çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini ve yerel seçim çalışmalarına başladıklarını belirtti. İHatay eski milletvekili Mehmet Soydan, partinin ilçe eski başkanları, kapatılan beldelerin belediye milletvekili adaylarının da katıldığı toplantıda konuşan skenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, partisine verilen destekten dolayı yöre halkına teşekkür etti ve yeni dönemde İskenderun´un hizmete doyacağını belirtti.

Güler: Bundan sonra vakit icraat vakti
Cumhur İttifakının 24 Haziran seçimlerinde Hatay´dan 6 milletvekili çıkardığını ve bunların birlikte Hatay´a hizmet edeceğini anlatan AKP Hatay İl Başkanı Güler de “24 Haziran seçim kampanyası kısa vakitte yapıldı. Çok kişiye dokunduk, çok gezdik. Adaylarımız, teşkilatlarımız, kadın ve gençlik kollarımızla gece gündüz demeden çalıştık. Cumhur İttifakı olarak 6 vekil çıkardık. Bu seçim bir fırsat dedik. 6 vekilimiz kol-kola çalışacak ve Hatay şahlanacak. Bundan sonra vakit icraat vakti. Hatay´ın daha güçlü olması için el birliğiyle çalışacağız” dedi.

Türkoğlu: Hizmet, aritmetik değil geometrik bir artışla devam edecek
AKP´nin Hatay´da ilk sıra adayı olarak birrkez daha milletvekili seçilen Hacı Bayram Türkoğlu, tüm Hatay milletvekillerine ağabeylik yapacağı, Hatay´a yapılacak hizmetleri el birliğiyle yapacaklarını ifade etti. Türkoğlu, “Durmak yok yola devam felsefesiyle devam edeceğiz. Asıl görevimiz olan yasama faaliyetlerini aksatmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İskenderun´u daha ileri seviyelere taşımak, hizmetlerin maksimum seviyede olmasını sağlamak, Hatay´ı büyütmek için sizlerle, yerel ve henel yöneticilerle istişare içinde çalışacağız. İnsanlarımız millet olarak bu kararı verdi.İstikrardan yana tavır koydu. Türkiye´de artık bu dönemde aritmetik değil geometrik bir artışla hizmetler devam edecek' dedi. 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcılığı yapın ve 24 Haziran´da hatay´dan AKP 2. sıra adayı olarak milletvekili seçilen Hüseyin Yayman da Hatay´dan 6. sıra adayı Avukat Abdülkerim Güven´i Ankara´ya götüremekten üzüntü duyduğunu ifade etti. Önümüzdeki döneme Abdülkerim Güven´le birlikte Ankara´da görev yapmak isteğini anlatan Yayman, “Seçim biter biz ertesi gün diğer seçime hazırlanırız. Ak Parti siyaseti budur. Oy veren vermeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Yeni dönemde yeni projelerimiz olacak. Artık laf üstüne laf koyma değil icraat zamanı. Kapımız, yüreğimiz sonuna kadar İskenderunlulara açık” dedi.

Özel: Milletimiz kendini iktidara taşıdı
Hatay´dan AKP 3. sıra adayı olarak milletvekili seçilen Abdulkadir Özel, Hatay´a hizmet için hazır olduğunu ifade etti. Özel, “24 Haziran´ı zaferle taçlandırmak için çalışan tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizler meydanlarda sözler aldık ve milletimiz sözünü tuttu, bizleri mahcup etmedi, bizi yüz üstü bırakmadı. Milletimiz yine kendini iktidara taşıdı, yine milletin adamı cumhurbaşkanı oldu, milletin partisi de birinci parti oldu. Büyük bir aile olduğumuzu seçim boyunca gördük, gösterdik. Zafer yaklaştı dedik, birbirimize kenetlendik. En sonunda da zafer dedik. Şimdi coşkumuzu artık icraatlara hizmetlere dökme zamanıdır. Gayretimizi enerjimizi millete hizmet için kanalize etme, enerjiyi oraya dökme zamanıdır. Gücümüz yettiğince milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Şimdi milletin çizdiği rotada ve güzergahta emin adımlarla 2023´e, 2053´e ve 2071´e ilerleme zamanıdır. Bu zaferi taçlandıran gayretlerinizden ötürü sizlere tekrar teşekkür ediyorum' dedi.

Şanverdi: Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi başlamıştır
Partinin Hatay 4. sıra adayı olarak milletvekili olan Hüseyin Şanverdi de şunları söyledi: “Bugünden itibaren Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi başlamıştır. Recep Tayyip Erdoğan başkan olmuştur. Hep birlikte Hatay´a hizmet edeceğiz. Vakit hizmet vaktidir.'
Hatay´dan AKP 5. sıra adayı olarak milletvekili seçilen Sabahat Özgürsoy Çelik; ise “Artık söz söyleme değil, taş üstüne taş koyma vaktidir. Sizlere hizmet sözü veriyoruz” diye konuştu.

 


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00