Vali, 15 Temmuz gazileriyle buluştu

Hatay Valisi Erdal Ata ve eşi Nazan Ata, Hatay Valiliği ev sahipliğinde düzenlenen yemekte 15 Temmuz şehitlerimizin yakınları ve gazileri ile bir araya geldi.

GÜNCEL 20.07.2018 11:09:05 0
Vali, 15 Temmuz gazileriyle buluştu

Antakya/SES

Antakya´daki Konak Restaurant´ta önceki akşam düzenlenen yemeğe Hatay Valisi Ata ve Nazan Ata´nın yanı sıra Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Mehmet Güzelmansur ve Lütfü Kaşıkçı, İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tevfik Erkan Olgay, 2. Hudut Alayı Komutanvekili Albay Muzaffer Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hasan Kaya, vali yardımcıları Meral Batı Demirbaş, Nursal Çakıroğlu, Hatay İl Jandarma Komutanvekili Albay Haşim Göksel, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Sandıkçı, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile şehit ve gazi derneklerinin başkanları katıldı.
Kuran-ı Kerim´in okunmasıyla başlayan yemekte, il müftüsü Kavillioğlu tarafından dua yaptırıldı.

'15 Temmuz, milletin birliğinin kanıtı´
Şehit yakınlarımız ve gazilerle sohbet eden vali Ata, ülkemize ve milletimize yönelik olarak iki yıl önce yapılan hain 15 Temmuz darbe girişiminin, çıplak elleriyle tankları durduran, mermilere göğüs geren yüce Türk milletinin dirayetli duruşu sayesinde önlendiğini ifade etti. Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ülkede yaşayan her bir vatandaşın devletimizin bekası, demokrasinin korunması, milletimizin birlik ve beraberliği için canını ortaya koymaktan çekinmeyeceğinin kanıtı olan 15 Temmuz gecesinin unutulmaması gerektiğini anlatan vali Ata, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan ihanetin unutulmaması ve hafızalarda canlı tutulması için siyasi düşünce, inanç ve kültür farkı gözetmeksizin tüm vatandaşlarla omuz omuza, dün gece düzenlenen Cumhuriyet Meydanı ve DSİ Parkı´nda olacaklarını belirtti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07