Vali Ata üretim tesislerini inceledi

Hatay Valisi Erdal Ata, ilin lokomotif sektörleri filtre ve demir çelik alanında faaliyet gösteren iki tesisinde incelemelerde bulundu.

5.07.2017 11:01:14 0
Vali Ata üretim tesislerini inceledi

Şampiyon Filtre ile MMK Metalurji Demir Çelik üretim tesislerini ziyaretinde Vali Ata, her iki sektörün ülkenin ekonomik hedeflerine ulaşmasında önemli rol üstleneceğini söyledi.

İskenderun Organize Sanayi Bölgesi´nde faaliyet gösteren Şampiyon Filtre fabrikasını önceki gün gezerek Şampiyon Filtre Yönetim Kurulu Üyeleri Selma Yılmaz ve Nurettin Yılmaz´dan tesis hakkında bilgi alan Vali Ata, otomotiv sektörünün önemli bir kolu olan filtrecilik sektörünün dünyada yoğun olarak üretildiği ilk üç üretici ülkeden birisi olan ülkemizde, filtre üretim merkezinin İskenderun olduğunu ifade etti.

Filtre sektörü desteklenecek
Vali Ata, filtre sektörünün ilimizde daha da güçlenmesine, üretim, istihdam, ihracat ve diğer alanlarda yaratacağı katma değerin daha da büyümesine katkı sağlamak için kamu olarak imkânlar ölçüsünde her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.

MMK ziyaretinde 2023 hedeflerine işaret etti
MMK Metalurji Demir Çelik Fabrikası´nı da aynı gün ziyaret eden Vali Ata, MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov tarafından karşılandı. İşletmeyi gezerek Kvasov´dan bilgi alan ve demir çelik sektörünün bölgemizin lokomotif sektörlerinin başında geldiğini belirten Vali Ata, Hatay´ın sahip olduğu yatırım potansiyeli sayesinde ülkemizin 2023 ekonomik hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol üstleneceğini ve bu nedenle yatırımcılara büyük sorumluluklar düştüğünü ifade etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22