Vali, dernekleri konuk etti

Hatay Valisi Erdal Ata, Yayladağlılar Derneği ve Habib-i Neccar Kültür Derneği yönetimklerini ayrı ayrı makamında kabul etti.

28.10.2017 09:31:48 0
Vali, dernekleri konuk etti

Hatay Valisi Erdal Ata, Yayladağlılar Derneğ Başkanı Mehmet Yalçın ve dernek üyelerini makamında kabul edip, onlarla sohbet etti. Ziyarete teşekkür eden vali Ata, sivil toplum örgütlerinin bir ilçenin kalkınmasında, sosyal ve kültürel faaliyetlerin arttırılmasında önemli rolü olduğunu ifade etti. Ata, ili tüm ilçelerimizle bir bütün olarak değerlendiklerini ve ilçemizin kalkınması için Valilik olarak imkânlar ölçüsünde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Dernek başkanı Yalçın teşekkür etti ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Hatay Valisi Ata, Habib-i Neccar Kültür Derneği Başkanı Derviş Kezat ve dernek üyelerini makamında kabul etti.Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Ata, Habib-i Neccar Hazretlerinin felsefesinin ilin barış, kardeşlik, hoşgörü ve güzelliğinin sembolü olduğunu belirtti. Ata, Hatay´ın derin bir tarihe ve zengin bir kültürel mirasa sahip olduğunu belirtti. Bu mirasın korunmasında, yeniden ayağa kaldırılarak gelecek kuşaklara aktarılmasında herkese görevler düştüğünü belirten Vali Ata, Habib-i Neccar Kültür Derneği Başkanından yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kazat da çalışmaları hakkında bilgi verip, teşekkür etti.

Ayakkabıcılarla sohbet etti
Vali Ata, Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi´nde gelinen son durum hakkında bilgi almak üzere Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB) Başkanı A. Kadir Teksöz, Hatay Ayakkabıcılar Odası Başkanı Gökhan Oral ve Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ahmet Durgun ile makamda bir araya geldi. Toplantıda yetkililerle istişarede bulunan Ata, ilin marka değerine katkı sağlayacak Hatay Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi´nin faaliyete geçmesi ve ayakkabıcıların daha modern tesislere kavuşabilmesi için çalışmaların tamamlanması gerektiğine kaydetti.


Anahtar Kelimeler: Vali dernekleri konuk etti

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23