Vali Doğan göreve başladı

Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Hatay Valisi Erdal Ata´nın Cuma günü Hatay´dan ayrılmasının ardından Hatay Valiliği´ne atanan Rahmi Doğan, dün göreve başladı. Vali Doğan´ın göreve başlaması dolayısıyla Valilik binası bahçe

GÜNCEL 19.11.2018 09:55:45 0
Vali Doğan göreve başladı

Nesrin Geyik/SES

Hatay´ın potansiyelini bildiğini, kentin turizm, tarım, sanayisine yönelik çalışma yürütülürken ilgili kuruluşların yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte çalışma yapılacağını kaydeden Vali Doğan, bama başında oturmayı seven biri olmadığını belirtti. İş, proje ve sonuç odaklı çalışacağı mesajı da veren Vali Doğan, kutlamaları makamında kabul etti.
Öte yandan, Vali Ata, Cuma günü Valilik bahçesinde düzenlenen uğurlama töreninde Hatay´ın hassasiyetlerine ve farklılıklarına dikkat çekti. Vali Ata, “Hatay hepinizin bildiği gibi hassasiyeti olan bir ilimiz. Farklı kültürlerin, farklı dinlerin, farklı mezheplerin bir arada barış ve huzur içinde yaşadığı bir kentimiz. Burada barış ve huzurun devam ettirilmesinde herkese önemli görevler düşüyor. Ülkenin birlik ve beraberliği her şeyden önemlidir. Bu kapıdan hizmet almak için giren vatandaşın kökeni, siyasi görüşü benim için hiç önemli olmadı. Asla böyle bir ayrım yapmadım. Bu 26 aylık süreçte bana verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal ediniz” diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04